Австралійський долар трохи змінився проти вгору-вниз долар


Опубликованно 14.04.2018 01:51

Австралійський долар трохи змінився проти вгору-вниз долар

Індекс долара, який вимірює долара проти кошика із шести основних валют, виріс на 0,14 відсотка за 89.838, після удару одного-тижневого максимуму 89.998 на початку сесії, повідомляє агентство Рейтер.

"Короткострокові казначейські (прибутковості) піднялися досить істотно овернайт, досягнувши рівнів, які ми бачили в минулому під час кризи Lehman", - цитує Reuters валютний стратег Сірін Harajli як кажуть. "Це вища штовхати прибутковості була вигідна для долара".

Але ситуація змінилася після виходу Федерального Комітету з відкритого ринку недалеко від Федеральної резервної системи, заявив, Speizer Вестпак Імре в четвер вранці записку.

"Індекс долара був в основному вище в день, але перекинувся від 0.2 відсотка приросту на 0,1 відсоток втрати після засідання FOMC хвилин просто відпустили", - сказав він. "Пара AUD гірше, впавши з 0.7880 до 0.7830, але відскочив до 0.7879 після засідання ФРС хвилин".

Ніяких серйозних ризиків подія для місцевої валюти на горизонті в четвер. Сказав містер Speizer він думав, що австралійський долар "повинен залишатися під негативним тиском сьогодні, до 0.7800, враховуючи нещодавно твердіше долара". Австралійський долар упав проти ієни і євро.



Категория: Бизнес