Стали доступні знімки дизайну нового Mercedes A-Class


Опубликованно 14.04.2018 09:30

Стали доступні знімки дизайну нового Mercedes A-Class

Дизайнер Клебер Сільва створив рендерные зображення нового покоління седана Mercedes-Benz A-Class.

Офіційна прем'єра цієї новинки повинна відбутися до кінця року. Судячи з усього, працюючи над рендерными зображеннями нового Mercedes-Benz A-Class Клебер Сільва спирався на дизайн моделі поточного покоління, на шпигунські фотографії, на стиль компактного п'ятидверного хетчбека A-Class, і навіть на Alfa Romeo Giulia.

Передні фари, решітка радіатора, бампер і задні фари дуже схожі на ті, що ми бачили у хетчбека A-Class. А ось колісні диски оригінальні, і вони відмінно підходять під весь дизайн цього седана.

Чому Клдебер вирішив взяти деякі елементи дизайну від великого італійського седана Alfa Romeo Giulia – нам не зовсім зрозуміло. Особисто ми не думаємо, що німецькі дизайнери займуться таким прямим плагіатом. Вони обов'язково створять свій новий, унікальний дизайн.

Седан Mercedes-Benz A-Class нового покоління дебютує через кілька місяців. Мабуть, це відбудеться у вересні на Франкфуртському автосалоні. Поки подробиць про нього немає. Можна припустити, що в лінійку його двигунів увійдуть такі ж агрегати, якими оснащується хетчбек. Базова комплектація отримає чотирициліндровий 1,4-літровий двигун з турбонаддувом потужністю 161 к. с. і 250 Нм крутного моменту.

Нагадаємо, що Mercedes-Benz A-Class першого покоління з'явився в 1997 році. Зараз автолюбителям Mercedes-Benz пропонує третє покоління цієї моделі (з 2012 року).



Категория: Автомобили