Женевський автосалон 2018: представлений новий хетчбек Toyota Auris


Опубликованно 15.04.2018 02:00

Женевський автосалон 2018: представлений новий хетчбек Toyota Auris

Японська Toyota показала третє покоління свого хетчбека гольф-класу.

Однією з головних новинок Тойоти на Женевському автосалоні стало нове покоління хетчбека Auris, який в цілому можна назвати успішним на європейському ринку.

Машина стала виглядати цікавіше попередниці - дах стала нижче, кузов розширився на 30 мм, а заради кращих пропорцій дизайнери вкоротили передній звис і подовжили задній.

А як вам двоколірна забарвлення? І це Toyota! Колісна база стала на 40 мм більше, що повинно порадувати задніх пасажирів додатковим простором.

Але, от невдача, Toyota привезла до Женеви наглухо тонований Auris, а двері у нього не відкривалися, тому оцінити інтер'єр не вдалося. Більш того, немає навіть офіційних фотографій салону. Інтрига...

Втім, Toyota щедро поділилася технічними даними. В основі Ауріса - платформа TNGA (як, наприклад, у кросовера C-HR) з задньою підвіскою, а базовим двигуном буде бензиновий турбомотор об'ємом 1,2 літра.

Дизелі в Старому Світі впали в немилість, тому Auris їх не отримає - натомість Toyota запропонує дві гібридних силових установки. Перша адресована економним водіям, яким важливий низька витрата палива — це поєднання бензинового атмосферника 1.8 з електромотором. Сумарна потужність — 122 к. с. А для тих, кому потрібно "гостріше", Toyota підключить до електродвигуна новий дволітровий мотор з високим ступенем стиснення (як у дебютував тут же Lexus UX 200) — загальна віддача силової установки становить 180 л. с.

Коли Auris з'явиться в продажу, поки невідомо, та й спочатку покупці явно захочуть побачити інтер'єр і ознайомитися з динамічними характеристиками.



Категория: Автомобили