'Ми вважаємо, що ефективність прийде з більше уваги персоналу


Опубликованно 15.04.2018 11:33

'Ми вважаємо, що ефективність прийде з більше уваги персоналу

У березні, Вічний Страж, фірма, яка займається заповітами і цільові фонди, введуть чотириденний робочий тиждень протягом шести тижнів в рамках всієї компанії більше 200 співробітників в прагненні визначити, який вплив це матиме на продуктивність компанії.

Заробітна плата працівників залишиться незмінним, а тривалість робочого дня не буде збільшена протягом шести тижнів.

"Ми бачили випадки, коли співробітники працюють більше і за меншу кількість днів в тиждень або вони отримують 75% від своєї зарплати, але це не те, що ми робимо тут," сказав засновник Вічний Зберігач Ендрю Барнс.

Вічний голова-Зберігач людей і можливості Крістін Бразертон вказує на міжнародне дослідження, що показує кореляцію між залученістю і продуктивності.

"Якщо працівники зайняті своєю роботою і роботодавцем, вони є більш продуктивними," Міс Бразертон сказав. “Ось чому ми приймаємо це випробування. Ми вважаємо, що ефективність прийде з більш співробітників фокусу і мотивації".

Міс Бразертон сказав, що є зростаючий попит серед персоналу для більшої гнучкості, і це крок у цьому напрямку.

В ході недавнього внутрішнього обстеження у дворічному віці, 80 відсотків співробітників заявили, що вони задоволені рівнем гнучкості, коли він прийшов на щорічну відпустку, але це число скоротилося до 72 відсотків, коли їх запитували, чи не бачили вони свої роботи як гнучкий. Цей показник був ще нижче, на 66 відсотків, коли співробітники запитали, чи можуть вони приділяти однакову увагу роботі та сімейного життя і все ще бути розглянуті для просування по службі.

"У цьому зв'язку виникає ряд питань для нас," Міс Бразертон сказав.

“Як ми можемо активізувати наш персонал, щоб бути більш продуктивним та інноваційним в те, що ми робимо і як ми це робимо? Як ми можемо зробити наші вимірювання продуктивності ясніше і простіше аналізувати? Як ми можемо спиратися на наші хороші рівнях, щоб розширити можливості людей, щоб підняти їх продуктивність і забезпечити відмінне місце для роботи?"

Міс Бразертон не чекати, щоб отримати всі відповіді вона шукає з суду, але вона не повірила, що це може керівництва компанії з метою підвищення залученості і продуктивності, тим самим, на ринку праці.

Суд також, можливо, може мати наслідки для ширшої нової робочої сили Зеландії. За даними дослідження Світового економічного форуму, Нова Зеландія посіла 20-е місце серед країн ОЕСР за кількістю робочих годин на рік.

Нова Зеландія працівників ставити в 1752 годин протягом 2016 року, задовго до 1363 годин покласти в німців. В інших країнах на нижньому кінці шкали належать Данія, Норвегія, Нідерланди та Франція.

Незважаючи на найкоротший робочий час серед країн-членів ОЕСР, Німеччина управляє високим рівнем продуктивності праці, з даними, що показують, німецький робітник повинен бути на 27 відсотків більше продуктивні, ніж його британський колега, який працює 1676 годин на рік.

Рухатися вічного опікуна і виходить на новинах на цьому тижні, що німецькі металурги домоглися права на 28-годинного робочого тижня на строк до двох років — сім годин скорочення на стандартній 35-годинного робочого тижня.

У Німеччині профспілки залишаються потужною силою в корпоративному середовищі, продовжуючи відігравати важливу роль у захисті прав трудящих.

У недавньому інтерв'ю з Фрикономики, Прінстонський економіст Уве Рейнхардт заявив, що німецький підхід до спілкам відрізнялася від тієї, яка використовується в англо-Саксонських країнах.

Володимир Рейнгардт зазначив, що члени Союзу часто сидять в радах директорів компаній, що працюють разом, приймають рішення, щоб забезпечити баланс між прибутком і добробутом працівника.

У подальшій розробці на даний момент, він використовував метафору із спільної чаші, що як робітники, так і начальство повинні харчуватися від. Він сказав, що члени німецького Союзу спочатку розуміли, що їх дії не повинні призвести до руйнування чаші.

"Ми повинні переконатися, що чаша", - зазначив Володимир Рейнгардт заявив, виступаючи з точки зору Союзу. “Ми можемо боротися все, що ми хочемо, але не проливати чашу. Ви не зруйнувати вашу компанію. Це не було ставлення англо-саксонської спілок, або в Англії або США".

Тоді питання, Що таке держава кулі в Новій Зеландії корпоративних відносин?

Ця стаття спочатку з'явилася на НЗ Вісник і був відтворений з дозволу.



Категория: Бизнес