Пожежний зайшов в епіцентр полум'я: з'явилися деталі про НП в Києві


Опубликованно 15.04.2018 12:24

Пожежний зайшов в епіцентр полум'я: з'явилися деталі про НП в Києві

Як стало відомо, на першому поверсі у витяжній шахті заклади громадського харчування сталася пожежа і поширився на покрівлю сьомого поверху.

У Києві в закладі громадського харчування сталася пожежа, яка розповсюдилася на дах торгово-офісного центру Silver Breeze, розташованого на пр. Павла Тичини на Березняках. Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"11 січня о 22:17 до рятувальників ДСНС в Києві надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в одному з торгових центрів столиці на пр. Павла Тичини, у Дніпровському районі столиці", — йдеться в повідомленні.

Як стало відомо рятувальникам, які прибули на місце події, на першому поверсі у витяжній шахті заклади громадського харчування сталася пожежа і поширився на покрівлю сьомого поверху. Пожежа площею 70 кв. м вдалося локалізувати о 23:13, ліквідувати — 23:20.

У ліквідації були задіяні 28 чоловік особового складу із залученням 8 одиниць основної та спеціальної пожарноспасательной техніки. Під час гасіння пожежі рятувальники вивели на безпечну відстань 25 громадян. Причина виникнення пожежі встановлюється фахівцями.

"Вони намагалися поливати надбудову, висотою 3 м над дахом, їм не дуже вдавалося. Потім один із сміливців виліз на неї зверху, зайшов в епіцентр полум'я і самотужки загасив", — розповів очевидець пожежі, спостерігав за гасінням з вікна своєї квартири на 16 поверсі сусіднього будинку, передає "112.ua".

Раніше повідомлялося, що у Кропивницького сталася масштабна пожежа у торгівельних павільйонах.



Категория: Киев