У Києві врятували застряглого в горщику маленького хлопчика


Опубликованно 16.04.2018 22:09

У Києві врятували застряглого в горщику маленького хлопчика

Як повідомила "Київська служба порятунку", "маленький дослідник" вирішив з'ясувати, що станеться, якщо просунути голову в сидіння дитячого туалету, і застряг. Батьки не змогли допомогти дитині і викликали рятувальників.

У Києві рятувальники визволили хлопчика, який застряг головою в сидіння горщика, повідомила "Київська служба порятунку" у своєму Facebook.

За даними служби, "маленький дослідник" вирішив з'ясувати, що станеться, якщо просунути голову в сидіння дитячого туалету, і застряг. Батьки не змогли допомогти дитині і викликали рятувальників.

У Києві врятували застряглого в горщику маленького хлопчика

Прибулим на допомогу співробітникам КАРС довелося задіяти спеціальне обладнання, щоб врятувати хлопчика.

"Цікавість маленьких дітей не має меж. Маленький дослідник (вид хлопчикові близько двох-трьох років) вирішив подивитися, що буде, якщо надіти сидіння дитячого туалету на голову. Потрапивши в пастку, самостійно звільнитися не зміг, не змогли допомогти дитині і батьки. Рятувальники за допомогою спеціального спорядження визволили маленького дослідника з пастки", — розповіли рятувальники.

Нагадаємо, юний американець став зіркою інтернету, коли спробував зателефонувати з дискового телефону, яким ніколи не користувався раніше, і застряг в ньому.



Категория: Киев