Російських військових засудили до 13 і 14 років в'язниці


Опубликованно 18.04.2018 08:00

Російських військових засудили до 13 і 14 років в'язниці

Одинцов і Баранів були затримані 20 листопада 2016 року в Херсонській області. У вівторок їх засудили до 14 і 13 років позбавлення волі відповідно.1 / 2

Дарницький та Подільський районні суди Києва визнали винними у державній зраді і дезертирстві російських військовослужбовців Максима Одинцова та Олександра Баранова, засудивши їх до 14 і 13 років позбавлення волі відповідно, повідомив РІА Новини у вівторок адвокат підсудних Валентин Рибин.

Порошенко: Росія - головна військова загроза для України

"Подільський районний суд Києва визнав Баранова винним, йому призначено покарання у вигляді 13 років позбавлення волі, зараз ми отримали копію вироку. У нас є місяць, щоб його оскаржити", — сказав Рибін.

За його словами, "Дарницький районний суд Києва засудив Одинцова до 14 років в'язниці".

Він додав, що в даний момент розглядає можливість подачі апеляції на ці рішення.

Баранов та Одинцов були затримані 20 листопада 2016 року в Херсонській області. Міноборони Росії розцінило затримання російських військовослужбовців як викрадення. У свою чергу глава СБУ Василь Грицак заявив, що Баранов та Одинцов були затримані правоохоронцями законно. За версією слідства, військові в 2014 році після приєднання Криму до РФ дезертирували з лав української армії і, здійснивши державну зраду, перейшли на службу в російську армію.

Затриманий СБУ на админгранице з Кримом Олександр Баранов

Затриманий СБУ на админгранице з Кримом Одинцов Максим



Категория: Киев