Зниження податків тактика оголошувати повернути


Опубликованно 28.04.2018 13:21

Зниження податків тактика оголошувати повернути

Зробивши очистити зал баронів на користь політики уряду, вони сьогодні почали звертати увагу на прості робітники в серії цілеспрямованих відео.

Проводиться ділової Ради Австралії, слід після попередніх наступальних БЦА, які використовували 10 керівники великих компаній, щоб підкреслити, не дивно, новин вони підтримали скорочення корпоративних податків, і пообіцяв використовувати будь-які знахідки для збільшення інвестицій.

Відео є "австралійці на роботі" і спрямовані на те, щоб переконати рядових співробітників, що пропонована 65 мільярдів доларів на скорочення податків, в даний час застряг в Сенаті, було б добре для їх безпеки робочих місць і заробітної плати.

Вони включають в себе молодих представників корінних жінка, яка працює в сарай для стрижки, і клатч історій на малий бізнес, який процвітав у співпраці з великими компаніями.

І кампанія висуває в якості ворога "анти-бізнес-сил", які мають кращі ресурси, щоб виступити проти зниження податків, запропонований для 2026-27.

Нові кампанії мають звичайну 'австралійці на роботі ... і перед роботою. Картина: ділова Рада Австралії/Постачання

В 'спрямована інформаційна кампанія', щоб переконати працівників скорочень буде добре для безпеки праці та заробітну плату. Картина: ділова Рада Австралії/Постачання

"Для вирішення цих завдань ділової Ради було реорганізовано і створено низові підрозділи кампанії, щоб дати голос для наших співробітників, постачальників і прихильників", - сказав БЦА сьогодні.

“Багато австралійців перестали довіряти установ — вони довіряють своїм товаришам.

"Однорангова зв'язок-це не майбутнє, це сьогодення."

Відео стверджують: "Бізнес та створює робочі місця, великі і малі підприємства покладаються на один одного, щоб бути успішним".

Лідер опозиції Білл шортен сьогодні вперше сказав, що великі скорочення податку на підприємницьку діяльність, якщо він буде прийнятий, не витримав би лейбористський уряд.

"Незалежно від того, які закони приймуть на цьому тижні, праці скасує цей податок піддавки 65 млрд доларів найбільші компанії в Австралії, банки і транснаціональні корпорації", - наголосив скоротити повідомив журналістам в Канберрі.

"З точки зору раніше корпоративного податкового законодавства, які вже пройшли до цього тижня, праці розгляне свою остаточну позицію про те, що в контексті інформації, яку ми отримуємо в бюджет".

Лідер опозиції Білл шортен пообіцяв скасувати скорочення податків, якщо праця була проголосувала. Фото: Майкл Мастерс/Getty Зображення

І він мав те, що міг бути остаточною апеляції в Сенат члени crossbench чиє буде вирішувати податковий питання, що "праця не прихильник роздачі 65 мільярдів доларів у верхній частині міста по податку на призи".

Прем'єр-міністр Малкольм Тернбулл сказав, що запропоновані скорочення можуть додати в середньому $750 в окремий пакет, сказавши: "це самий звичайний Економічний аналіз, який був визнаний знову і знову".

Р-н Тернбулл заявив у парламенті: "реальність така, що наші зниження податків компанія буде поставляти більше робочих місць і ... розрізи (для малого бізнесу податки) ми на місці вже є частиною тієї причини, ми спостерігаємо найбільше зростання робочих місць в австралійської історії".

Скарбник Скотт Моррісон заявив журналістам необхідно гарантувати, що економіка Австралії нижче, обкладатися податком не змінилося".

"Тому що це треба гнати інвестиції, підняти зарплати, щоб підтримати більше робочих місць, яка є тим, що уряд виконує", - сказав він.

Податкові плани уряду сьогодні стикається з перешкодою, що бачив його залишав спроб передати його зменшення податків компанії на цьому тижні.

Міністр фінансів Матіас Cormann заявив у Сенаті у вівторок ввечері законодавства на суму скорочень 65 мільярдів доларів не був поставлений на голосування на цьому тижні.

Це означає, що уряд не зможе дістатися до нього до повернення парламенту, і після прийняття бюджету.

Зволікання коштуватиме прем'єр-міністру політичного імпульсу Малькольм Тернбулл, але він хотів би, щоб скорочення пройшло до наступних виборів, які мають відбутися у період з початку серпня цього року і на початку травня в 2019 році

Які б неприємності він надає потрапляючи в дев'ять голосів, необхідних з поточної лавці хрест з 11 сенаторів, робота може бути навіть Харден з новим Сенатом після наступних загальних виборів."Австралія на роботі" сильніше разом оголошення1:03

Ділова Рада Австралії випустили новий "Австралія на роботі" не з метою переконати Ранда-звичайні працівники, що пропонована 65 мільярдів доларів на скорочення податків, в даний час застряг в Сенаті, було б добре для їх безпеки робочих місць і заробітної плати. 27 березня 20185 годин тому/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/Новини/Національний/



Категория: Бизнес