Ліберальна партія витратила близько 40 мільйонів доларів, щоб отримати переобраний


Опубликованно 30.04.2018 10:18

Ліберальна партія витратила близько 40 мільйонів доларів, щоб отримати переобраний

Федеральна партія також виграла від пожертвою $500,000 від Ріс пакувальник, вдова Керрі Пекер.

Показники фінансування партії, поширеній сьогодні Австралійська виборча комісія відображення величини врізання фінансування вищих державних учасника за опитуванням перемогла коаліція тільки одне місце.

Ліберали витратили на вибори $39,5 млн. і залишилася з боргом у 3,7 мільйона доларів.

Цифри АЕК підтвердити, як сказав прем'єр-міністр 12 місяців тому, що Р-Н Тернбулл ногами у великий клубок з власних коштів — 1,75 млн. $ — у двох окремих платежів в $1 млн і $750,000.

Без вкладу Тернбулл ліберальна партія залишилася б із борг близько 6 мільйонів доларів.

Федеральний працю залишився з дефіцитом 1,8 мільйона доларів витративши 35 мільйонів доларів на вибори. Його відправили назад $2200, подарованих індійської гірничодобувної компанії Адані, який хоче запустити багатомільярдний вугільної шахти в Квінсленді.

Відмова був лише Зареєстрований з АЕС на 18 січня і праці могли використовувати його, щоб справити враження на зелених голосів, якщо вибори можна назвати у вікторіанському місце Бетмена.

Праці чинного Девід Фіні міг знову стояти на Бетмена якщо високий суд знаходить, що він не мав права сидіти в парламенті з-за подвійного громадянства.

Місце вразливе для захоплення зелень і кирпатий до Адані може бути зроблений в будь-який трудовий кампанії для залучення зелені голосів.

Законопроект лідера опозиції скоротити на цьому тижні вказали на працю уряд розгляне можливість блокування шахти Адані, якщо він не був економічно і екологічно ефективним.

У порівнянні з великими-витрачати великі партії, Федерального зелень витратило $2,6 млн. і залишилися з боргом близько $362,000, за даними КАЭ цифри.



Категория: Бизнес