Новинки від KIA на пекінському автосалоні: кросовер і гібридний седан з електротягою


Опубликованно 13.05.2018 13:48

Новинки від KIA на пекінському автосалоні: кросовер і гібридний седан з електротягою

Корейська компанія KIA представила в Пекіні кросовер і гібридний седан.

Корейська компанія KIA Motors Corporation привезла на Пекінський автосалон 2018 року компактний міський кросовер KIA Yi PAO, а також гібридну версію седана KIA К5, який в інших країнах планети відомий під назвою KIA Optima.

Новий міський кросовер KIA Yi PAO – це модифікована версія моделі KIA Stonic, призначена виключно для китайського ринку. Як розповіли представники корейського бренду, новий SUV буде доступний тільки в Піднебесній.

Серійне виробництво кросовера KIA Yi PAO буде налагоджено на потужностях СП KIA-Dongfeng. На місцевий ринок автомобіль вийде в другій половині поточного року. Орієнтовна ціна – від 100 000 до 150 000 юанів, що за поточним обмінним курсом валют становить порядку 390 000 – 615 000 гривень.

Варто відзначити, що кросовер KIA Yi PAO має ряд відмінностей від моделі KIA Stonic. Наприклад, у автомобіля інша світлотехніка, інше оформлення аеродинамічного обважування. В іншому, машини практично ідентичні. Модель KIA Yi PAO, як і її старосветский родич«, орієнтований на молоду аудиторію.

На даний момент інформація про технічне оснащення компактного кросу KIA Yi PAO в компанії не надали. Очікується, що в Китаї новинку запропонують з 1,4-літровим 100-сильним бензиновим мотором, в парі з яким може працювати "механіка" або "автомат".

Крім цього в Пекіні відбулася прем'єра гібридного седана KIA К5. Як вже зазначалося, в інших країнах планети цей автомобіль відомий під назвою KIA Optima. Серійний випуск машини стартує найближчим часом.

Новий гібридний седан KIA К5 оснащений 2,0-літровим 156-сильним ДВС та 68-сильним електричним мотором. Запас ходу на електротязі новинки становить близько 43 км. В ролі трансмісії виступає автоматична коробка передач з шістьма швидкостями.



Категория: Автомобили