Brabham офіційно представила свій перший суперкар


Опубликованно 14.05.2018 04:06

Brabham офіційно представила свій перший суперкар

Новий суперкар призначений тільки для гоночних треків, а не для доріг загального користування.

Британська компанія Brabham Automotive, що належить Девіду Брэбэму, сину триразового чемпіона «Формули-1» Джека Брэбэма, офіційно представила свій перший суперкар BT62.

Brabham BT62 отримав агресивний дизайн кузова з масивним переднім сплітером, аеродинамічними бічними спідницями, великим заднім крилом, подвійний вихлопною системою і 18-дюймовими колісними дисками, «взутими» в шини Michelin. Кузов виконаний з вуглеволокна. Також широко використовувався карбоновий кевлар. Завдяки цьому суперкар важить всього 972 кг.

Дизайн салону виконаний в стилі гоночних автомобілів. У салоні встановлені спортивні сидіння з вуглеволокна зі спеціальними ременями безпеки. Управління здійснюється за допомогою знімного рульового колеса. Звертає на себе увагу спеціальна панель керування фарами, склоочисниками, сигналами повороту і т. д.

Під капотом знаходиться 5,4-літровий двигун V8, чия потужність становить 700 л. с. і 666 Нм крутного моменту. Він працює в парі з шестиступінчастою коробкою передач. На жаль, динамічні характеристики цього суперкара поки не оголошені. Але потрібно відзначити, що він має гальмівну систему Brembo, а це говорить про високих швидкостях.

Brabham Automotive планує випустити лише 70 примірників BT62. Вартість такого суперкара складе від 1,3 млн. доларів. Перші 35 примірників отримають ліврею в честь 35 перемог Джека Брэбэма в «Формулі-1».



Категория: Автомобили