City Trans Ukraine 2018: на виставці покажуть новий тролейбус Барвінок (Відео)


Опубликованно 24.05.2018 15:51

City Trans Ukraine 2018: на виставці покажуть новий тролейбус Барвінок (Відео)

З 12 по 13 квітня на НСК «Олімпійський» пройде міжнародна виставка муніципального транспорту та інфраструктури City Trans Ukraine 2018.

Відвідувачі зможуть познайомитися з новими автобусами і тролейбусами. В тому числі і українського виробництва.

Нагадаємо, що торішня виставка – City Trans Ukraine 2017 зібрала близько 500 учасників із 30 міст і 13 країн світу (Білорусі, Бельгії, Великобританії, Угорщини, Німеччини, Іспанії, Італії, Польщі, Туреччини, Франції. Чехії та Естонії.)

Ось що розповів про новому тролейбусі головний конструктор Чернігівського автозаводу – Сергій Кочетов. Дуже велику увагу приділено безпеці пасажирів. Тут застосовано асинхронний електродвигун в 380 Ст. І тут застосовані двохпровідні системи, які повністю ізолюють кузов від будь електропроводки.

Установлені системи безпеки – т. зв. система контролю струму витоку. При будь-якому порушенні ізоляції або пробої тролейбус відключається від високої напруги. У базовій комплектації даного тролейбуса закладений автономний хід . Не менше кілометра тролейбус може проїхати без струмознімачів. Так, наприклад. При обриві мережі тролейбус може об'їхати ушкоджену ділянку.

В цьому тролейбусі також у базовій комплектації є система нахилу кузова – kneeling, яка полегшує посадку-висадку пасажирів, у тому числі допомагає влаштовувати інвалідні коляски з відкидною апарелі.

Все що відбувається всередині салону і навколо тролейбуса фіксують спеціальні відеокамери. А за справністю систем стежить бортовий комп'ютер. «На цій машині коштує 4 відеокамери всередині, хоча їх можна поставити і зовні. Всього – до 8 штук. Зображення з них виводяться на великий монітор у кабіні водія». В базі встановлений і кондиціонер. Тролейбус також оснащений спеціальною системою оповіщення для людей зі спеціальними потребами. Це зовнішній динамік, який при під'їзді машини до зупинки, оголошує її назва.



Категория: Автомобили