Зниження податків та інфраструктурні проекти обіцяли


Опубликованно 26.05.2018 14:27

Зниження податків та інфраструктурні проекти обіцяли

Прем'єр-міністр Михайло діючи Маккормак вказав раніше в цьому місяці буде якась "гостинці" для тих, хто був "хороший" в цьому році.

"На 8 травня, оскільки 25 грудня, Скотт 'Санта-Клаус' Моррісон будемо оголошувати деякі смаколики," містер Маккормак повідомив РИА "Новости".

У той час як скарбник Скотт Моррісон віджартовувався порівняння з Дідом Морозом, він сказав: "я не збираюся бути Грінч-небудь". Багато хто чекав якихось "відповідальних" витрати на 8 травня.

Ось що ми знаємо.

ЗАПИС ПРОВОДЯТЬ

Жодна держава або територія не залишиться до початку Різдвяних витрачатися, за словами Маккормака, і основну увагу буде направлено на інфраструктуру.

Він розповів "Дейлі Телеграф" було б "записати провести" для дорожніх і залізничних проектів, і було б більш ніж $75 млрд у минулому фінансовому році.

“Там збирається бути деякі цікаві проекти в інших країнах, які були покликані на довгі роки, який буде реалізований цей бюджет. Ми хочемо, щоб люди, щоб підбадьорити цей бюджетний будинок", - сказав він.

Проте, р-н Моррісон сказав, що його найбільший анонс інфраструктура була вже озвучена — $5 млрд для залізничного сполучення від аеропорту Мельбурна КБР.

Застава чинить тиск на вікторіанської прем'єр Даніель Ендрюс також виділити 5 мільярдів доларів для фінансування частини проекту.

По темі: Мега інфраструктурні проекти, які могли б отримати фінансування з бюджету

Мандрівники Мельбурн може, нарешті, вдасться припинити прийом автобуса в аеропорт. Фото: Девід Crosling/ААР

МИ ОТРИМАЄМО ДЕЯКЕ ЗНИЖЕННЯ ПРИБУТКОВОГО ПОДАТКУ

Уряд розглядав бюджет 8 травня, ймовірно, буде включати особисті скорочення прибуткового податку.

"Що ми будемо робити-це доставляти середнього прибуткового податку, як тільки ми можемо і у нас є бюджет в цьому році і я буду мати більше, щоб сказати про те, що між тепер і бюджет і далі", - сказав містере Моррісон Національного радіо в січні.

"Але скорочення прибуткового податку для середнього доходу австралійців, безумовно, буде реалізований в рамках коаліційного уряду задовго до того, будь-яка велика компанія отримує зниження корпоративного податку."

Але не кожен думає, що це хороша ідея.

Коли його запитали, чи були вони добре діло, економіст Кріс Річардсон економіки доступу "Делойт", розповів телеканалу ABC.

“Ні, я не думаю, що скорочення особистого прибуткового податку необхідно з точки зору економіки. Економіка йде абсолютно нормально", - сказав він.

"Вони необхідні, якщо хочете, з точки зору політики".

БОРГ БУДЕ СПЛАЧЕНИЙ

Містер Маккормак також зазначив, що федеральний уряд може погасити свої величезні борги до 2021 року.

“(Р-н Моррісон) з нетерпінням чекаю, як він каже, щоб виробляти відповідальне бюджету. Він з нетерпінням чекаю цього народу повернувся на трасу, так що до 2021 року ми виплатили борг праці", - сказав він журналістам у Милдьюра.

Заборгованості становить 523 млрд дол. Уряд поставив мету 2021 для перетворення бюджетного дефіциту в профіцит.

За цей фінансовий рік з дефіцитом 23,6 млрд доларів прогноз, хоча останнього щомісячного фінансового звіту передбачає бюджет близько $8 млрд краще, ніж прогноз.

ВОНИ ВСЕ ЩЕ ХОЧУТЬ ЗНИЖЕННЯ ПОДАТКІВ КОМПАНІЇ

Уряд як і раніше прагне дати податкові пільги для великих компаній, а також відмовляється виключити банків від їх отримання.

Але він не має достатньої підтримки, щоб отримати скорочення пройшли в парламент.

Досі, тільки фірми з оборотом до 50 мільйонів доларів отримає додаткові скорочення податків протягом наступного десятиліття з 30 відсотків до 25 відсотків.

Уряд відклав введення залишок законодавства на голосування в Сенаті якраз перед Великоднем, коли стало ясно, що його не було в достатній кількості з crossbench, щоб пройти його.



Категория: Бизнес