Відсторонення Труханова. Під суд у Києві стягнули поліцію і Нацгвардію


Опубликованно 28.05.2018 12:30

Відсторонення Труханова. Під суд у Києві стягнули поліцію і Нацгвардію

Під будівлею Солом'янського райсуду в Києві, який почав розглядати клопотання про відсторонення Геннадія Труханова від обов'язків міського голови Одеси, знаходяться десятки співробітників Національної поліції і Національної гвардії України.

. Розгляд клопотання про відсторонення Геннадія Труханова та Павла Вугельмана від обов'язків міського голови Одеси і його заступника відповідно проходить в Солом'янському райсуді Києва під посиленою охороною.

Під будівлею суду перебувають десятки співробітників Національної поліції і Національної гвардії України.

Охорона Солом'янського райсуду Києва, де проходить засідання по справі про відсторонення Геннадія Труханова від обов'язків мера Одеси

Як пише Укрінформ, представники одеської організації "Калина" та інших структур прибули для участі в акції протесту за відставку Геннадія Труханова від виконання службових обов'язків на час досудового слідства.

Труханів, Розенблат, Насиров... Винні не суди, а некомпетентна влада

Екс-лідер одеського обласного осередку "Правого сектора" Сергій Стерненко повідомив, що на суд у справі Труханового поїхав автобус з одеситами, "яких дістало свавілля правлячого в місті синдикату". Він також додав, що автобус "супроводжувало кілька бусів з титушками".

Раніше Шевченківський суд відмовився заарештовувати підозрюваного в розкраданні держкоштів мера Одеси Геннадія Труханова. Після засідання у будівлі суду відбулися зіткнення між активістами і поліцією, в ході яких один правоохоронець був поранений з вогнепальної зброї. Поліція затримала трьох осіб після сутичок, в тому числі підозрюваного в нападі на поліцейського.



Категория: Киев