У Києві двоє іноземців вдарили ножем перехожого з-за 20 гривень


Опубликованно 30.05.2018 10:06

У Києві двоє іноземців вдарили ножем перехожого з-за 20 гривень

Нападники знайшли в гаманці чоловіки лише 20 гривень, але злочинці не встигли витратити навіть їх. За наданими потерпілим прикметами оперативники за кілька хвилин розшукали зловмисників і доставили їх в управління поліції.

У столиці поліцейські затримали двох іноземців, які в результаті розбійного нападу відібрали у перехожого 20 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Як зазначається, нападники знайшли в гаманці чоловіки лише 20 гривень, але злочинці не встигли витратити навіть їх. За наданими потерпілим прикметами оперативники за кілька хвилин розшукали зловмисників і доставили їх в управління поліції.

"Близько 19 години (23 лютого) в чергову частину Дніпровського управління поліції подзвонив 32-річний місцевий житель з повідомленням про розбійний напад на бульварі Перова. Чоловік додав, що двоє невідомих вдарили його ножем в ногу і забрали гаманець з грошима та картками", — йдеться в повідомленні.

У Києві двоє іноземців вдарили ножем перехожого з-за 20 гривень

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, на виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка опитала потерпілого. Киянин надав опис нападників і вказав напрямок їх руху.

"Оперативники одразу почали відпрацьовувати територію і на вулиці Микитенко побачили двох незнайомців, які підходили під ваш огляд. Їх зупинили для перевірки і провели поверхневий огляд. В результаті виявили в кишенях чоловіків ніж і гаманець, якої потерпілий дізнався", — розповів правоохоронець.

У Києві двоє іноземців вдарили ножем перехожого з-за 20 гривень

В порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України чоловіків затримали і доставили в територіальне управління поліції. Затримані — громадяни інших держав, 1983 і 1993 років народження. Правоохоронці з'ясовують інформацію про мету перебування в столиці, місця проживання та наявність судимостей затриманих.

"За фактом розбою розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті 187 Кримінального кодексу України. Слідчі спілкуються з правопорушниками, які у скоєному зізналися. Також ми відпрацьовуємо інформацію про їх причетність до інших злочинів", — додав Кузьмін.

Раніше повідомлялося, що поліцейські Київської області розшукують грабіжника, який під час сексуальних "рольових" втіх пов'язав із згоди дівчини їй руки липкою стрічкою. Поки жінка лежала нерухомо, він забрав коштовності, гаджети і зник у невідомому напрямку.



Категория: Киев