Поліція повідомила подробиці вбивства військового в київському ресторані


Опубликованно 31.05.2018 13:12

Поліція повідомила подробиці вбивства військового в київському ресторані

Свідки події розповіли, що в кафе між двома компаніями виник конфлікт. Коли закінчилися словесні аргументи, один із чоловіків вихопив ніж і вдарив ним опонента в шию.

Під час конфлікту в одному зі столичних ресторанів зловмисник ударив опонента ножем в шию і зник, за фактом умисного вбивства слідчі розпочали кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Раніше повідомлялося, що в Дніпровському районі Києва від ножового поранення в шию помер 22-річний військовослужбовець Збройних сил України.

"До чергового Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля ресторану на вулиці Сергієнко один з учасників бійки отримав ножове поранення. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції", — йдеться в повідомленні.

Вбивство військового в київському ресторані

По прибуттю правоохоронці поспілкувалися з лікарями "швидкої допомоги", які констатували смерть потерпілого. За попередньою інформацією медиків, чоловік помер від ножового поранення шиї.

Свідки події розповіли, що в кафе між двома компаніями виник конфлікт. Коли закінчилися словесні аргументи, один із чоловіків вихопив ніж і вдарив ним опонента в шию. Після скоєного зловмисник зі своїми товаришами втік на своїх автомобілях.

Загиблий виявився військовослужбовцям, 1996 року народження. В кафе він перебував у позаслужбовий час, додали в поліції.

Вбивство військового в київському ресторані

Відомості про подію внесення в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення всіх осіб-учасників конфлікту, а також затримання головного фігуранта і притягнення його до відповідальності за вчинення тяжкого злочину.



Категория: Киев