Люди-расисти з циган. Вони расисти по своїй культурі'


Опубликованно 03.06.2018 02:45

Люди-расисти з циган. Вони расисти по своїй культурі'

Самопроголошений екстрасенс Джина Марі Маркс, який пішов на ім'я Наталя Мельник під час читань з клієнтами, визнав себе винним минулого тижня до декількох епізодів розкрадання, злочин.

Мс знаків, зі штату Меріленд в США, обдурив п'ять клієнтів протягом двох років.

Поліцейське розслідування почалося в травні 2016 року, коли 26-річна жінка зв'язалася з "Наталі" після того, як вона виявила, що її партнер був таємно одружився на іншій жінці.

Вона сказала "екстрасенс" може вирішити її біди зв'язок заклинання любові — але що їй потрібно багато грошей, щоб витягнути його.

Потерпілого зустрів "Наталі" на кілька магазинів і передала свою кредитну карту.

Після прийому більш ніж 100 000 $в готівкових грошах і покупках, жінка, нарешті, запідозрив недобре і зв'язався з поліцією і приватним сищиком після того, як їй повернули гроші.

Інші чотири жертви розповіли мс знаків може вилікувати їх від прокляття.

У 2014 році на одну жінку сказали, що вона буде повернута її гонорар після того, як прокляття було скасовано, але вона ніколи не отримав її $3377 назад.

Пані Маркс сказав, що вона буде погашати її жертв, але стверджував, що вона була законною екстрасенс.

За даними NBC у Вашингтоні, коли вона вийшла з суду з її чоловіка одягнений в чорне пальто над її головою, вона розповіла журналістам, що вона була справжня жертва, і що владі були "расизм" щодо циган.

"Люди є расистськими від циган", - сказала вона.

“Вони расисти по своїй культурі. У нас є влада. Нам не дозволяють про це говорити".

Пані Маркс не робив секрету зі своєї знахідки, розміщення фотографій в соціальних мережах миготливий дорогі ювелірні прикраси і одяг.

Але її афера розкрита, коли Приватний детектив, найнятий закохана жертва зловила її в міжнародному аеропорту Майамі, де вона була арештована, перш ніж вона мала шанс покинути країну.

Мс марок будуть засуджені в серпні і може обслуговувати до шести років за ґратами.

alexis.carey@news.com.au



Категория: Бизнес