Компанія Ferarri представила новий спортивний суперкар


Опубликованно 04.06.2018 17:24

Компанія Ferarri представила новий спортивний суперкар

Компанія Ferarri представила унікальний суперкар SP38, випущений в єдиному екземплярі за спеціальним замовленням.

Публічний дебют новинки відбудеться на конкурсі елегантності Villa d'este в Італії, після чого автомобіль буде переданий власнику, ім'я якого не повідомляється.

Суперкар розроблявся фахівцями підрозділу Special Projects, що спеціалізуються на створенні ексклюзивних машин для особливих клієнтів. На будівництво кожного такого автомобіля потрібно не менше півтора років.

В основу купе лягло шасі моделі 488 GTB. При цьому зовні двухдверка вийшла зовсім не схожа на свого платформного «донора» — дизайнери використовували елементи, що дають відсилання до класичних суперкарам, в тому числі, 308 GTB і F40.

Технічні дані Ferrari SP38 тримаються в секреті. Стандартний суперкар 488 GTB комплектується 3,9-літровим двигуном V8 з двома турбінами, що розвиває 670 л. с. і 760 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з семиступінчастою роботизованою трансмісією. Купе здатне набирати першу «сотню» за три секунди, а розгін з місця до 200 км/год займає 8,3 секунди. Максимальна швидкість суперкара складає 330 км на годину.



Категория: Автомобили