Скільки ви витрачаєте на продукти харчування будуть шокувати вас


Опубликованно 06.06.2018 10:27

Скільки ви витрачаєте на продукти харчування будуть шокувати вас

Міцубісі електрична Домашня тенденцій звіту, проведеного компанією Research Лонерган, виявили, що в той час як були більш австралійці обіймаючи свіжих продуктів і скоротити винос, це призвело до більшої кількості їжі даремно.

Побутові: пар обліку грошових коштів окремо

Опитування 1054 дорослих з усіх куточків Австралії, показало, що середня сім'я витратила $163.07 в тиждень на продукти, але витрачати $20.59 цього; тривожна 13 відсотків продовольства бюджету будуть залишки. На національному рівні, сім'ї були варто витрачати тиждень їду 76,4 млн. дол. з 604.8 мільйонів доларів витратити.

Кріс Лонерган, генерального директора дослідницької Лонерган заявив, що розбивки по покоління, молодих австралійців були гіршими.

"Millennials є найбільші марнотрати їжі, незважаючи також найбільш захоплені харчових відходів," містер Лонерган сказав.

У сім'ях, де молодь була основною продуктовий покупців, 16 відсотків в середньому на тиждень витрачають пішло у відходи, що становить суму 23.73 $їжі. На іншому кінці шкали, домогосподарствах, де Бебі-Бумери були основними продуктовий покупців, витрачали в середньому $118.83 кожну тиждень і витрачається всього 7%, або $7.88 в їжі.

Домашня кухня знаходиться на підйомі в Австралії, з 38 відсотками приготування в домашніх умовах більш часто, ніж вони були 12 місяців тому. Millennials є світлодіод заряду з 51 відсотка збільшення домашній кулінарії та 29 відсотків Навального кулінарії найчастіше для зберігання.

І хоча сучасні австралійці більш відомі харчових відходів завдяки супермаркети, продаж недосконалих елементів в своєму прагненні зробити більше продуктів, вони часто просто не в змозі зберігати стільки їжі, скільки необхідно, містер Лонерган сказав.

Подорожі: як я заощадив $2.5 K на 10к $свята

"Австралійці готувати вдома ще й готує свіжі продукти для Навального зберігання, але 47 відсотків повідомили, що не маючи достатньо місця в своїх морозильних камерах", - сказав він.

Ед Halmagyi каже, що невеликі зміни в звичках зберігання може зробити різницю.

Австралійський шеф знаменитості Ед Halmagyi сказав, що є кілька способів, щоб зменшити кількість харчових відходів і запропоновані наступні поради:

1. Quickles. ЧОП залишки овочів на сірник форми і помістіть в скляну баночку. Суміш кипіння оцет з невеликою кількістю солі і цукру (може бути, деякі спеції), потім поставити в холодильник на два дні. Відмінна приправа для будь-якого м'яса.

2. Домашній гострий соус. Залишилися помідори, перець, цибулю і часник з невеликою кількістю оливкової олії і солі, а потім приготоване на повільному вогні протягом 90 хвилин. Щедро сезон. Додайте щіпку коричневого цукру і стільки ж перцю, як вам подобається і пюре.

3. Зробити ваші спагетті йти далі. Після приготування ваш улюблений соус болоньєзе, як можна швидше охолодити, тому вона триває якомога довше.

4. Зберігання продуктів харчування. Зрозуміти, як ваш холодильник призначений, тому що кожен відділ має унікальну властивість використання. Щоб останній якомога довше, деякі продукти потребують хорошої аерації і повинні бути розміщені на відкритих полицях, а інші, як трави, сири м'які фрукти потрібно обмежити. Все це відноситься до чітким відділення або закриття ящиків.

5. Іноді наука дійсно є відповіддю. Існують певні хвилі світла, які заважають фрукти і овочі (особливо м'якими листям) з окиснювачем. Crispers з унікальними помаранчеві світлодіодні випромінювачі можете подвоїти свої життя полку.

Спочатку опубліковано asAussies витрачати $76м корму на тиждень



Категория: Бизнес