Натовп-пайове фінансування вимкнений і працює як ліцензії ПОИМЕЙТЕ платформ


Опубликованно 07.06.2018 17:51

Натовп-пайове фінансування вимкнений і працює як ліцензії ПОИМЕЙТЕ платформ

Австралійська Комісія з цінних паперів і інвестицій у минулому місяці ліцензованих сім онлайн-платформ, які дозволяють хто вкладає гроші в нові підприємства, і, незважаючи на повільний старт очікується сплеск можливості відразу онлайн.

Це крауд-фінансування дольової участі, де люди купують частки в компаніях, перш ніж вони список на фондовій біржі. Цей ранній стадії інвестиції потенційно забезпечує їм найбільший прибуток, але і несе в собі найбільші ризики.

Один з семи ліцензованих компаній, Equitise, в даний час збирає гроші для Xinja, першої незалежної австралійської цифровий банк. Він уже підняв більш ніж удвічі більше, ніж його мінімальна мета 500,000 $через інвестиції посилок, як низько як $250. Близько 700 інвесторів кожному вводять в середньому $1800.

Інвестування: пастки з допомогою супер купити нерухомість

Equitise планує розкрити більш широкі можливості для інвестування протягом тижня, в тому числі Джин дистилятор, пивоварня, бутік одягу компанія і харчової ланцюга.

Співзасновник Кріс Гілберт сказав, що деякі можливості будуть відомі бренди.

"Мінімальна сума інвестицій буде так само мало, як 50 $і відкритий для всіх бажаючих, які досягли віку 18 років", - сказав він.

Олімпієць Елоїза Wellings використовує Revvies, який скоро буде шукати інвестиційних доларів.

“Це здорово, щоб побачити інвесторів апетит на роздрібному рівні. Ми вимагали, щоб змінити цей закон за останні три з половиною роки, щоб дати всім австралійським інвесторам можливість інвестувати на ранній стадії розвитку компаній".

Онмаркет збирається запустити краудфандінг капіталу Revvies, ультра-тонкий mouthstrips, що містять кофеїн, які вже популярні серед елітних спортсменів, і продається майже в 500 торгових точках по всій Австралії.

Revvies планує підняти до 450,000 доларів за рахунок мінімальних вкладень посилок з $250.

Онмаркет також провів переговори з медичною компанією конопель на суму понад 2 млн. доларів з допомогою краудфандінга капіталу.

Онмаркет засновник і генеральний директор Бен Бакнелл зазначив сплеск Биткоин — чи ти віриш у це чи ні — продемонструвала "величезне багатство", яке на ранніх стадіях інвестори могли зробити.

"Він не приходить без ризику", - сказав він. "Якщо ви хочете звернутися в найближчі 10 років $100 до 115$, поклади їх у банк". Однак далі в світі запуск $1 млрд компанія може бути краудфандингу справедливості, пан Бакнелл сказав.

"Так як ми оголосили, що ми робили натовпу-фінансування, ми мали більш ніж 120 компаній до нас."

Кілька нових краудфандингової платформи ще належить оголосити інвестицій.

Оголошуючи минулого місяця ліцензії, сказав ПОИМЕЙТЕ інвестори повинні розуміти і переваги і ризики інвестування через фінансування від широких мас.

“Додаткова інформація про краудфандингу можна знайти на сайті moneysmart майнер asic.гов.сайт AU", сказав він.

@keanemoney

Спочатку опубліковано як мені почати з краудфандингу



Категория: Бизнес