У Мережі з'явився знімок нового Audi S7 Sportback


Опубликованно 09.06.2018 03:48

У Мережі з'явився знімок нового Audi S7 Sportback

Більш потужна версія моделі була сфотографована на стоянці в Копенгагені.

У розпорядженні датського видання Pro-Street.dk виявилися фотографії спортивного Audi S7 Sportback нового покоління, кузов якого не має якого-небудь камуфляжу. Більш потужна версія моделі була сфотографована на стоянці в Копенгагені.

Візуально модель Audi S7 Sportback відрізняється від звичайного автомобіля Audi A7 деякими стилістичними рішеннями, завдяки яким автомобіль виглядає агресивніше.

Наприклад, в передній частині машини з'явилися збільшені повітроводи і аеродинамічний сплітер. У свою чергу, на "кормі" нового Audi S7 Sportback можна виявити агресивний дифузор з інтегрованими патрубками вихлопної системи.

Очевидно, що в салоні Audi S7 Sportback 2019 модельного року також зроблені незначні зміни, які покликані налаштувати водія на спортивний лад. На жаль, фото інтер'єру новинки немає, але передбачається, що тут, крім усього іншого, з'являться спортивні крісла і різні вставки з вуглецевого волокна.

Очікується, що новий Audi S7 Sportback оснащений 2,9-літровим агрегатом V6, потужністю близько 440 кінських сил. Цей мотор відомий по моделі Porsche Panamera 4S. Інші джерела стверджують, що машина оснащена двигуном 4.0 V8, віддача якого становить 460 кінських сил.

За неофіційними даними, новий Audi S7 Sportback офіційно дебютує протягом 2018 року. Тим більше, судячи з фото, автомобіль вже готовий до світової прем'єри.



Категория: Автомобили