- Ми на шляху до профіциту'


Опубликованно 10.06.2018 02:57

- Ми на шляху до профіциту'

Але це буде струнка фігура менше $5 млрд, повідомляє "Дейлі Телеграф".

Докладніше: Бургер і Шейк економія для австралійців

Скарбник Скотт Моррісон заявив газеті економіка "зміцнюватися" з моменту його останнього прогнозу позитивного балансу.

"Більш конкретно, на шляху до профіциту, щоб привести бюджет у рівновагу, протягом п'яти послідовних висловлювань зараз, і це буде правдою в шостому, ми були дуже ясно про притягнення бюджету в рівновагу до 2021 року", - сказав він.

“Тепер ми застрягли в цьому. Воно не рухалося. Якщо все це зміцнило за цей період часу і ми були дуже обережні і консервативні, коли мова заходить про наших прогнозів".

Уряд планує утримати зростання витрат не більше ніж на два відсотки, за вирахуванням інфляції.

Витрати, як очікується, складе 10 мільярдів доларів менше в 2017-18, ніж прогноз непопулярних 2014-15 бюджету уряд Еббота.

Востаннє бюджет був зафіксований профіцит у 2007 році, коли він склав 19,8 в чорному мільярдів доларів під Джон Говард.

Уряд Тернбулл має намір оголосити план, щоб повернути бюджет до профіциту в 2019-20.

За цей фінансовий рік з дефіцитом 23,6 млрд доларів прогноз, хоча останнього щомісячного фінансового звіту передбачає бюджет близько $8 млрд краще, ніж прогноз.

"План по зміцненню економіки, що я буду оголошувати сьогодні про розширення можливостей для всіх австралійців, щоб жити в більш сильну економіку," скарбник сказав сьогодні вранці на "Скай Ньюс". “Це план по зниженню податків і зниження тиску на домогосподарства. Це план, щоб повернути бізнес до створення нових робочих місць. Це план, щоб гарантувати необхідні австралійців послуг покладаються на кожен день".

Заступник лідера опозиції Таня Plibersek натисніть на уряд, кажучи, що "неправильний Тип податкових пільг" для австралійців.

"Ми знаємо, що уряд прагне до зниження податків для людей на більш ніж $180,000 в рік, так що хто заробляє $1 млн в рік буде отримувати $16,000 в рік, скорочення податків", - сказала вона на "Скай Ньюс".

“Неправильний Тип податкових пільг. Ми вважаємо це абсолютно неправильним пріоритетом для Австралії на даний момент, щоб бути режисура масових податкових поступок для величезних корпорацій, транснаціональних компаній та іноземних акціонерів.

“Ці компанії вже дали зрозуміти, що вони не вручатиме ці скорочення податків для працівників більш високої заробітної плати. Це буде збільшення розміру дивідендів для акціонерів і ви можете тримати парі ваші нижній долар низу там буде зростання до виконавчого платні пакети теж".

.@tanya_plibersek: бюджет сьогодні буде коштувати 80 млрд. доларів зниження податків на великий бізнес, $17б, яка буде йти в банки...і ви можете тримати парі ваші нижній долар буде збільшується до занадто виконавчий платні пакети.' Детальніше: https://t.co/VwFo5sESkV #Budget2018 #pic.twitter.com/eflIfFcOvr FirstEdition — Небо Новини Австралія (@SkyNewsAust) 7 Травня 2018 Року

На тлі зростання очікувань федерального бюджету сьогодні, містере Моррісон відхилив очікування надмірно щедрий план, говорить народ, щоб не чекати "мамонт" зниження податків.

"Я не збираюся прикидатися, що вони будуть маммот зниження податків", - сказав він дев'ять Новини в неділю.

"Вони будуть те, що є доступним, вони реальні, і вони будуть в який бюджет можеш собі дозволити."

Серед очікуваних бюджет оголошення "рекорд витратити на інфраструктурні проекти і великий Бар'єрний Риф, не більше medicare Леві походу, боротьби з незаконним тютюну і безкоштовним кашлюку вакцинація вагітних жінок.



Категория: Бизнес