У Києві п'ятеро людей отруїлися після вживання суші


Опубликованно 11.06.2018 12:03

У Києві п'ятеро людей отруїлися після вживання суші

Столична Госпотребслужба зафіксувала п'ять випадків захворювання гострою кишковою інфекцією. Всі хворі пов'язують своє захворювання з вживанням суші "Філадельфія", придбаних в закладі громадського харчування.

. У Києві після вживання суші в одному зі столичних закладів в лікарню звернулися п'ять осіб із симптомами отруєння, повідомляє Госпотребслужба столиці.

У київському гіпермаркеті зняли миша, бегающую по тарілках з суші

"За період з 15 по 19 лютого держустановою "Київський міський лабораторний центр МОЗ України» зареєстровано 5 випадків захворювання гострою кишковою інфекцією. Станом на 19 лютого троє хворих були госпіталізовані в медустанови. Фахівцями Держспоживслужби проводиться відбір зразків об'єктів санітарних заходів для проведення лабораторних досліджень", — повідомляє служба.

Встановлено, що всі хворі пов'язують своє захворювання з вживанням суші "Філадельфія", придбаних в закладі громадського харчування. У той же час, заклад не уточнюється.

Нагадаємо, що влітку 2017 року в Києві сталося масове отруєння суші серед відвідувачів одного з ресторанів східної кухні. Тоді повідомлялося про 38 людей, які отруїлися їжею в закладах громадського харчування в Києві. У чотирьох осіб, госпіталізованих з отруєнням після вживання суші, був підтверджений діагноз "сальмонельоз".



Категория: Киев