У Києві приведуть урни і стовпи до єдиних євростандартам


Опубликованно 11.06.2018 12:03

У Києві приведуть урни і стовпи до єдиних євростандартам

Повідомляється, що противопарковочные стовпчики в Києві будуть двох видів: металеві і гумові, з спеціальним механізмом.

У Києві вводиться єдиний архітектурний тип противопарковочных стовпчиків, урн для сміття та огорож місць проведення ремонтних робіт. Таке рішення було прийнято на розширеному засіданні Колегії Київської міської державної адміністрації.

У Київському СІЗО показали шокуючий побут в'язнів

"Контейнери та урни для сміття повинні бути встановлені на території кожної організації або установи, на вокзалах, ринках, пляжах, парках і скверах, а також у освітніх, медичних установ, біля торговельних об'єктів, входів до метрополітену, на зупинках громадського транспорту та в інших місцях масового перебування громадян. На урнах повинна бути нанесена інформація про власника, користувача, балансоутримувача та номер його телефону, щоб кожен киянин міг висловити свої зауваження про стан об'єкта і території", — повідомляє Київрада.

Противопарковочные стовпчики будуть двох видів: металеві та гумові. Стовпчики також обладнані спеціальним механізмом, який дозволить комунальникам безперешкодно провести роботи з благоустрою або прибирання території.

"Всі елементи благоустрою повинні бути виготовлені з активного, нетоксичного, нерадіоактивного, негорючого, пружного матеріалу з підвищеними фізико-механічними властивостями, що забезпечують цілісність конструкції під час наїзду на неї автомобіля. Такі елементи повинні бути естетично привабливими, антивандальними, витримувати високі літні, так і низькі зимові температури з довгим експлуатаційним терміном", — підсумував перший заступник директора Департаменту міського благоустрою Тарас Панчий.

Раніше повідомлялося, що водій вантажівки не впорався з керуванням і в'їхав у стовп в Києві. В результаті зіткнення його затиснуло в салоні.



Категория: Киев