'Як і багато інших австралійці, я люблю плоскодонки'


Опубликованно 11.06.2018 22:12

'Як і багато інших австралійці, я люблю плоскодонки'

Акції в Мак-Грат Лтд були поміщені в зупинці торгівлі в четвер, так як компанія хотіла б отримати додаткову інформацію від свого засновника, пов'язані з недавніми повідомленнями ЗМІ про містер МакГрат, який залишається найбільшим акціонером.

Ферфакс ЗМІ заявив пан МакГрат має $16,2 млн. гральні борги з букмекерська контора William Hill, Австралія.

І репортаж з новин Corp в Австралії заявив пан МакГрат має $100 млн маржа за кредитами, підключених до приватної інвестиційної компанії.

МакГрат Лтд порадив ASX на 8 лютого, що містер МакГрат підтвердили, немає маржинального кредитування, пов'язані з його частки в компанії, і акції були використані в якості забезпечення кредиту.

Пізно ввечері в четвер, р-н МакГрат випустила заяву, в якій він сказав: "смішно недавнє висвітлення в пресі" відволікав увагу від важливої роботи компанії.

"Як і багато інших австралійці, я люблю плоскодонки", - сказав він.

“У мене є кредитний рахунок в букмекерській конторі для цієї мети.

"Цей рахунок не забезпечений, або інакше пов'язані з моєю часткою в компанії".

Містер МакГрат, чия частка в компанії коштує $15,8 млн, повідомила ігрового рахунку, був добре в межах коштів, у контексті його чистих активів, і він був у повній відповідності з умовами рахунку.

"У мене ніколи не було і не буде, нехай те, що я можу робити в моє особисте час впливу на компанію", - сказав він.

МакГрат Лтд у четвер завершила з чистим збитком у розмірі $25,5 млн. за шість місяців до 31 грудня, в зв'язку зі значними порушеннями, і тривалі проблеми з зниження обсягу пропозиції, зменшення його агент з нерухомості і скорочення числа властивості під його управлінням.

Містер МакГрат бере на себе роль виконавчого директора і голови у складі вищого керівництва та директорів очищення оголошено в січні.

Нинішній генеральний директор Кемерон Джадсон, голова Кас О'коннор і інша частина Ради буде залишити бізнес на 19 лютого.

Містере Джадсон спростували там був масовий вихід і сказала, що ці зміни поставлять компанію на більш низької базової вартості.

"Ми чітко повинні враховувати витрати в організації, саме тому ми оголосили 6 листопада минулого року, що ми візьмемо 5 мільйонів доларів на витрати", - сказав він ААП.

"Певні можливості, в тому числі і я, напевно, занадто потужний для цієї організації".

МакГрат також взяло хіт 21.8 млн. доларів США в доброї волі, що належить компанії бізнес-продажу і 1,1 мільйона доларів знецінення гудвілу свої права по управлінню майном.

Акції МакГрат останні торгуються в 42,5 центів — значно нижче 2.10 $ціна пропозиції в грудні 2015 року.

ПОСТИ МАКГРАТ ПЕРША ПОЛОВИНА ЗБИТКУ:

*Законом збитками у розмірі $25,5 м, проти $2,7 млн прибутку

*Виручка знизилася на 23 відсотка до 51,6 млн дол.

*Немає проміжних дивідендів, проти 1,0 відсотка повністю оплачені



Категория: Бизнес