Зникнення студентки в Києві. З'явилася заява Вузу, який її відрахував


Опубликованно 12.06.2018 07:27

Зникнення студентки в Києві. З'явилася заява Вузу, який її відрахував

Як йдеться у повідомленні вищого навчального закладу, дівчина була відрахована за порушення міграційного законодавства. Ще місяць тому медінститут розірвав з дівчиною контракт.

Зникла в Києві студентка медвуза Мукаддас Насырлаева була відрахована з університету ще в середині січня. Про це йдеться в офіційній заяві на сайті Національного медичного університету імені А. А. Богомольця.

У заяві дівчину називають колишньою студенткою першого курсу університету.

Зниклу у Києві іноземну студентку шукають у річці. У мережі розгорається суперечка

"Університет докладає максимум зусиль, щоб сприяти встановленню обставин зникнення Мукаддас 30 січня. Ми не знаємо, що сталося з Мукаддас і де вона зараз. Не втрачаючи надії, ми ставимося до інформації ЗМІ максимально серйозно. Медичний університет імені Богомольця буде всіляко сприяти правоохоронним органам у розслідуванні зникнення Мукаддас Насырлаевой. Керівництво університету надасть для цього всю необхідну інформацію в межах компетенції", – йдеться в повідомленні.

В університеті повідомили, що Мукаддас була відрахована з НМУ за порушення міграційного законодавства. "Термін дії візи закінчився 17.12.2017 року. До цього часу Насырлаева не оформила дозвіл на проживання і не виїхала в Туркменістан, щоб отримати нову візу. 18 січня медичний університет повідомив про розірвання контракту з Мукаддас Насырлаевой на підставі порушення студенткою міграційного законодавства, 24 січня їй вдруге особисто повідомили про підписання наказу про відрахування з університету, оскільки ситуація не змінилася", – наголошується в повідомленні.

В НМУ звертаються до ЗМІ з проханням уникнути будь-яких маніпуляцій про зникнення колишньої студентки НМУ до оголошення офіційних результатів слідства.

Раніше повідомлялося, що у студентки склалася конфліктна ситуація з заступником декана.



Категория: Киев