Влада Києва відмовилися виділити 25 млн грн на проведення фіналу ЛЧ


Опубликованно 12.06.2018 14:21

Влада Києва відмовилися виділити 25 млн грн на проведення фіналу ЛЧ

Згідно з угодою між УЄФА та київською владою, місто зобов'язалося провести урочистий прийом на честь учасників офіційних делегацій.

Київська міська рада відмовилася виділити 25 млн гривень на проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві в травні 2018 року.

Масова бійка футболістів сталася на матчі в Бразилії

За ухвалення відповідного проекту рішення проголосував 51 депутат при мінімально необхідному 61.

Депутати відмовилися підтримати проект рішення, яким вносяться зміни в програму "Молодь і спорт столиці", в рамках якого кошти перерозподіляються в самій програмі.

При цьому у відповідності з договором, укладеним між Союзом європейських футбольних асоціацій та київською владою, місто зобов'язалося провести урочистий прийом на честь учасників офіційних делегацій, організувати всі заходи, пов'язані з локаціями, а також забезпечити належний зовнішній вигляд міста, повідомляють "Українські новини".

Мова йде про прикрасу Києва символікою УЄФА і прапорцями в стилі фіналу Ліги чемпіонів з зображеннями футболістів 4 команд.

Раніше повідомлялося, що в середу, 21 лютого, були зіграні два завершальні матчі першого кола 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в яких іспанська "Севілья" зіграла внічию з англійським "Манчестер Юнайтед", а донецький "Шахтар" виграв у італійської "Роми".



Категория: Киев