'На жаль, ви пропустили нас!'


Опубликованно 13.06.2018 03:57

'На жаль, ви пропустили нас!'

Квинслендская поліція закликає споживачів бути напоготові для "пропущених пологів" афера по електронній пошті в даний час робить обхід, кажуть, що з Австралії пост.

Електронної пошти, який стверджує, що деталі покупки клієнта, просить одержувачів натисніть на посилання, щоб організувати доставку. "На жаль, ви пропустили нас!" лист.

“Наш листоноша намагався доставити посилку до вас. На жаль, ніхто не був присутній, щоб отримати пакет. Вибрати, коли і де ви хочете отримати ваш пакет. Ви побачите опції для зміни доставки на наступній сторінці. Є одна річ в очікуванні збору. Тут ви можете знайти на [так], як і де забрати свій товар".

В Австралії повідомлення електронної пошти афера робить раундів.

До послуг Австралії після брендингу і, як видається, посилання на інші сервіси. "Повідомлення містить шкідливого програмного забезпечення (шкідливих програм), які потім завантажуються на ваш комп'ютер, Квінсленд поліції сказав.

“Майте на увазі, що Пошта Австралії ніколи не ... просити вас, щоб натиснути на посилання по електронній пошті, щоб роздрукувати етикетку, щоб викупити свій пакет, по електронній пошті або зателефонувати вам, щоб запитати за свої особисті або фінансові дані, включаючи паролі, дані кредитної картки або облікового запису, [або] зателефонуйте або напишіть вам, щоб запросити платіж.

"Якщо ви отримуєте підозрілі листи, будь ласка, ... відразу видалити їх, [і] не натискайте на посилання або вкладення."

За даними сайт scamwatch АССС, Австралії втратила майже 17,5 млн доларів повідомили 50,635 шахрайства в 2017 році.

frank.chung@news.com.au



Категория: Бизнес