Переселенка залишила дочку на півтора місяця в київському хостелі


Опубликованно 15.06.2018 02:00

Переселенка залишила дочку на півтора місяця в київському хостелі

За даними столичних правоохоронців, жінка приїхала з дитиною в Київ з Алчевська, вона залишила дев'ятирічну дівчинку в хостелі на півтора місяці, її годували незнайомі люди.

. Правоохоронці притягнули до відповідальності матір, яка на півтора місяця залишила дев'ятирічну доньку в хостелі, розташованому в Шевченківському районі Києва, повідомляє прес-служба столичної поліції.

Встановлено, що мати разом з дитиною оселилася там більше місяця тому.

З'явилося відео, як жінки з дітьми перебігають шість смуг в Києві

"За документами вони приїхали в столицю з Алчевська (контролюється самопроголошеної ЛНР — Ред.). Трохи пізніше персонал закладу помітив, що мати давно тут не з'являється. Весь цей час дівчинка жила в кімнаті з незнайомими постояльцями, які годували її", — сказано в повідомленні.

Поліція уточнила, що ніяких протиправних дій стосовно дівчинки не відбувалося. Мати дитини знайшли на залізничному вокзалі.

"Жінка займалася бродяжництвом і жебрацтвом, до того ж перебувала в нетверезому стані. Вона розповіла правоохоронцям, що раптово захворіла, і її забрала "швидка". Нібито все це час 36-річна жінка перебувала на лікуванні, а тому не могла приділити увагу дитині", — йдеться в повідомленні.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що в Дніпрі батько, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, ледь не заморив холодом маленьку дочку.



Категория: Киев