Луценко з сокирою вийшов до мітингувальників під будинком активістам


Опубликованно 18.06.2018 00:06

Луценко з сокирою вийшов до мітингувальників під будинком активістам

Учасники акції протесту під будинком генерального прокурора Юрія Луценка стверджують, що глава ГПУ під час "розборок" ображав їх, нецензурно висловлюючись.

. Генеральний прокурор Юрій Луценко з сокирою вийшов до активістом, влаштували під його будинком "наметове містечко". Про це заявили представники "Руху нових сил".

Бунт під будинком генпрокурора. Луценко вийшов до протестуючих

"Генпрокурор Юрій Луценко з сокирою вийшов на розборки з жителями наметового містечка, встановленого біля його будинку. Він розбив сокирою генератор у наметами і погрожував активістам фізичною розправою. Зараз на місце прибув наряд патрульної поліції — збирають свідчення", — йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці "Руху" в Facebook.

Активісти також стверджують, що під час "розборок" Луценко ображав їх, звинувачуючи в "проплаченість". Крім того, вони оприлюднили відео зі свідченнями очевидців виходу генерального прокурора (див. тут).

Коментар активістів з-під будинку Юрія Луценка

Нагадаємо прихильники був видворений з України екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі в суботу, 24 лютого, провели акцію протесту біля котеджу генерального прокурора Юрія Луценка, який проживає неподалік від Києва. Головною вимогою протестувальників було звільнення Севериона Дангадзе, якого прокуратура підозрює співучасті з незаконного фінансування акцій протесту, Михайла Саакашвілі, а також приховуванні документів.



Категория: Киев