Під Києвом нетверезий батько гуляв з двома дітьми на даху будинку


Опубликованно 19.06.2018 03:39

Під Києвом нетверезий батько гуляв з двома дітьми на даху будинку

До рятувальників звернулась охорона дитячої лікарні, яка повідомила, що чоловік відмовляється спускатися вниз і водить трирічних малюків по крайці будівлі.

У Броварах під Києвом чоловік більше години гуляв по даху з двома трирічними близнюками, поки не приїхали рятувальники. Про це повідомляє обласне ДСНС.

Батько гуляв по кромці даху з двома дітьми

У рятувальну службу звернулася охорона дитячої лікарні, яка повідомила, що чоловік відмовляється спускатися вниз і водить трирічних малюків по крайці будівлі. Коли примчали пожежники, охоронці вже залізли на дах до чоловіка. Рятувальники розгорнули автоматичну сходи і всіх спустили вниз.

Від чоловіка несло алкоголем. Він розповів, що гуляв з дітьми по території лікарні. Один із синів боляче прудкий, видерся на дах двоповерхового будинку по пожежній драбині, яка на торці. Ось і довелося батькові дертися за ним і тягнути за собою другу дитину.

Охоронці, яким теж довелося лізти наверх, відзначили, що сходи стара, хитається. Підніматися по ній було страшно, а вже спускатися і спускати дітей – поготів.

"Діти плакали, були налякані і дуже замерзли. На даху вони провели приблизно півтори години", — розповів провідний інспектор Броварського районного управління ДСНС Віталій Мойшевич.

"Коли в приймальному відділенні лікарі роздягли їх, виявилося, що малюки ще й мокренькие. Їх завернули в ковдру, нагодували, а одяг висушили на батареях", — наголошується в повідомленні.

На початку лютого повідомлялося, що в Київській області педофіл розбещував чотирьох маленьких дітей.



Категория: Киев