Компанія Hyundai оголосила про початок прийому заявок на свій електрокар


Опубликованно 20.06.2018 02:21

Компанія Hyundai оголосила про початок прийому заявок на свій електрокар

Hyundai анонсував продажу електричного кросовера Kona Electric.

Південнокорейський автомобільний гігант Hyundai оголосив про ціни на повністю електричну версію свого компактного кросовера Kona Electric. Відповідне повідомлення було опубліковано прес-службою компанії. Ціни справедливі для Норвегії.

З сьогоднішнього дня, у всіх дилерських центрах серверної країни стартував прийом заявок на південнокорейську новинку. Перші поставки повністю електричного кросовера заплановані на липень 2018-го. Примітно, що норвезьке представництво автомобільного бренду відзвітувало про те, що на даний момент зібрано близько 20 000 заявок на електричний кросовер Hyundai Kona Electric.

20 000 примірників в одній лише країні і це враховуючи, що електрична новинка досить нова – хороший результат, чи не правда?

Ось тільки південнокорейська компанія змушена буде обмежитися лише 2 500 екземплярами Kona Electric – саме стільки буде продано в цьому році на автомобільному ринку Норвегії. Справа в тому, що автовиробникові необхідно збалансувати свої обмежені виробничі потужності між декількома для новинки автомобільними ринками.

Крім початку прийому заявок на свій електричний кросовер, прес-служба представництва південнокорейського бренду в Норвегії також і опублікувала детальний прайс-лист на автомобіль. Початкова комплектація отримала стартовий цінник в 39 813 доларів. Ну а найдорожча модифікація електричної Kona оцінено мінімум 42 256 доларів. Повідомляється, що в рахунок кінцевої вартості автомобіля вже включена сума за доставку в Норвегію.

Наостанок зазначимо, що залежно від придбаної версії, Hyundai Kona Electric оснащений акумуляторною батареєю на 39,2 або 64 квтг, завдяки якій, південнокорейський кросовер зможе подолати шлях в 300 або 470 км відповідно. Під капотом буде знаходиться електромотор на 136 або 204 л. с. Автомобіль отримає тільки передній привід.



Категория: Автомобили