Керівництво лоукостера Ryanair прибуло в Києві на фінальні переговори


Опубликованно 21.06.2018 05:54

Керівництво лоукостера Ryanair прибуло в Києві на фінальні переговори

За даними ЗМІ, керівники лоукостера прибули в Київ з Дубліна на зустріч з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, яка відбудеться в четвер.

. Літак ірландського лоукостера Ryanair вперше прилетів в київський аеропорт "Бориспіль", повідомляє Avianews, посилаючись на дані онлайн-радара flightradar24.

Експерт: після сигналу від Гройсмана Ryanair посилить свої вимоги

Літак авіакомпанії Boeing 737-800 приземлився в київському аеропорту в 20.37 у середу, 21 лютого. Лайнер вилетів з Дубліна, де розташована штаб-квартира лоукостера.

У той же час ТСН з посиланням на власні джерела повідомляє, що на борту Boeing прибули представники керівництва авіакомпанії Ryanair.

"Це не комерційний рейс. Вони прилетіли на зустріч (відбудеться в четвер — Ред.) з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном. У Києві відбудуться фінальні переговори про початок роботи лоукостера в Україні. Зокрема, мова йде про початок польотів в аеропорти "Бориспіль" і "Львів"", – йдеться в повідомленні.

Керівництво лоукостера Ryanair прибуло в Києві

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що польоти лоукостера до Львова вже погодили, а от з "Борисполем" питання залишилося відкритим. Керівництво аеропорту та міністерство погодило з компанією ключові показники, але щоб Ryanair зайшов в Україну, Кабмін повинен погоджувати фінансовий план аеропорту, який був поданий на розгляд уряду в грудні минулого року.



Категория: Киев