Власник київського аквапарку повідомив подробиці про травму дитини


Опубликованно 24.06.2018 13:57

Власник київського аквапарку повідомив подробиці про травму дитини

Співвласник аквапарку в київському торговому центрі Dream Town Гарік Корогодський категорично спростував інформацію про зниження даху аквапарку. Бізнесмен має намір зустрітися з батьками постраждалої дитини.

Співвласник аквапарку в київському торговому центрі Dream Town Гарік Корогодський підтвердив, що під час відпочинку там отримав травму дитина, про це написав на своїй сторінці в Facebook.

У Мілані юнак врятував дитину, який впав на дорозі в метро

Нагадаємо, НП в аквапарку відбулося в п'ятницю, 23 лютого. Повідомлялося, що під час катання на гірці на голову дитини впала частина конструкції. Лікарі наклали на голову дитини шви, його життю нічого не загрожує.

Корогодський уточнив дані про отриману травму: "У нас є правила, як себе вести персоналу в таких випадках: спочатку необхідна медична допомога, потім – все інше. Вже через 2 години після інциденту, ще в п'ятницю, лікарі сказали, що загрози здоров'ю немає. Наклали шви (не то кількість, про яку пишуть, але справа не в цьому — для нас жодна травма неприпустима). Батьки зразу були поставлені до відома, що все лікування оплачуємо ми. Ми з партнерами соціально-відповідальні бізнесмени, у кожного з нас є діти, і ми розуміємо, що психологічна травма може бути сильніше фізичної".

Бізнесмен пообіцяв, що він і його партнер Олександр Меламуд проведуть зустріч з батьками постраждалої дитини.

Корогодський категорично спростував інформацію про зниження даху аквапарку: "Ті, хто розніс новину про нібито впала даху – ви просто звірі, це кричуща неправда".



Категория: Киев