З України видворили російського кримінального авторитета - поліція


Опубликованно 24.06.2018 16:12

З України видворили російського кримінального авторитета - поліція

Заура Домбаєва затримали у Вишгороді, його депортували до Росії 23 лютого поїздом Київ – Москва. За даними поліції, він, зокрема, встановлював контроль за протиправною діяльністю організованих злочинних угруповань.

. Російського кримінального авторитета Заура Домбаєва на прізвисько Хасан видворили з України, його затримали у Вишгороді під Києвом, повідомляє в неділю прес-служба Національної поліції.

"56-річний громадянин Російської Федерації Домбаев Заур Зелихманович проживав в Україні без дозвільних документів. Є членом незаконного збройного формування і впливав на дестабілізацію і погіршення криміногенної обстановки", — йдеться в повідомленні.

Вінниця: топ гучних пограбувань банків

За даними правоохоронців, він не тільки встановлював контроль за протиправною діяльністю організованих злочинних угруповань, але і сам брав участь у скоєнні злочинів.

"Іноземець розвивав злочинні традиції, ідеї, погляди з метою залучення до злочинної діяльності молоді. Також матеріально підтримував засуджених, звільнених з місць позбавлення волі, і впливав на них", — повідомили в НП.

Домбаєва затримали у Вишгороді, його депортували до Росії 23 лютого поїздом Київ – Москва.

Раніше в СБУ повідомили про затримання одного з лідерів злочинного угруповання, громадянина Азербайджану.



Категория: Киев