Реальна причина іграшки R нас збанкрутував


Опубликованно 14.07.2018 01:00

Реальна причина іграшки R нас збанкрутував

Австралійська компанія під руку наполягає, що це бізнес, як зазвичай, але, коли продавцю не вдається, говорять про ефект Amazon і ослаблення споживчої довіри.

Але була ще одна причина, чому 70-річні іграшки R нас знайшли себе падіння за прірви в роздріб: приватний акціонерний капітал.

Іграшки R нас був власністю приватного капіталу (PE) для інвесторів, і вони часто мають єдине і сфокусувалася — щоб заробити гроші, і зробити це швидко.

У роздрібній торгівлі, стратегія, бачив багато жертв.

Філія іграшок в Бірмінгемі, Центральна Англія, вкриті закриття продажу знаків. У 70-річний рітейлер закриває всі свої філії США і Великобританії. Картина: Аарон Чаун/ПА через ап).

Наступне заклинання в PE опікунство, як myer і Дік Сміт розмістила акції на фондовому ринку загрібати величезні суми для своїх інвесторів. Для обох, хороші часи не триватиме довго.

Ціна акцій Майєр сьогодні одну десяту частину того, що було на її поплавок в 2009 році. Дік Сміт збанкрутувала в 2015 році в процесі якої один керуючий фондом назвав "найбільше пограбування приватного капіталу всіх часів".

Марк Хамфрі-Дженнер, професор фінансів в unsw, розповів новини.ком.ау роздрібна репутацію, що ПП було заплямовано.

“З цими гучними роздрібна невдачі, звичайно, виглядає погано для PE. Особливу заклопотаність з іграшками R нас представляється компанії занадто сильно обтяжена боргами і такий марнотратства".

Іграшки R нас магазин в Південному Лондоні. готується закрили в останній раз. Фото: / AFP фото / Данило ЛЕАЛ-ОЛІВАС.

БОРГУ ФІКСОВАНА, АЛЕ ОТРИМУЄ НЕОБМЕЖЕНИЙ

Джон ВАЗ, який викладає фінанси в університеті Монаш і в промисловості, був більш тупим.

“Вони грають дуже важка гра, дуже важка гра і вони роблять свої гроші.

“PE-це найчастіше величезна приватних осіб, які вкладають кошти в спеціалізовані фонди, які будуть використовувати велике кредитне плече (кредит) для придбання активу.

У 2005 році, в той час як в пашать здоров'ям, іграшки R нас нарозхват консорціуму, в тому числі фондами прямих інвестицій, ККР, Бейн капітал і майно компанії Vornado. За сьогоднішніми мірками, цінник був не варто нехтувати АУ 9.63 млрд. дол.

Але три фірми насправді тільки покласти в $1,7 млрд з власних коштів.

Як так виходить? Відповідь був борг. Боргу, що іграшки R нас був обтяжений.

"У вас є 1 мільйон доларів, ви позичити ще $3 млн. і ви керуєте компанії на суму $4 млн", - сказав м ВАЗ. Компанія, яка була куплена, щоб погасити борг раніше купити його.

“Борг є фіксованою, але виграш потенційно не обмежений. ПП не існує в довгостроковій перспективі, тому їм потрібна стратегія виходу, щоб погасити борг і забрати виграш".

Іграшки R нас завалили круто 6 млрд австралійських доларів боргу після покупки, обійшовся в АУ$320 млн. у рік на обслуговування.

“Що підкопи багато грошовий потік від компанії. Іграшки R нас не зробити інвестиції в інтернеті, конкуруючі онлайн або привабливою обслуговування клієнтів," сказав пан Хамфрі-Дженнер.

Іграшки R нам також довелося виплатити близько 600 мільйонів доларів в консорціум, який придбав його.

Коли іграшки R нас був куплений приватний капітал був у доброму здоров'ї. Фото: AP фото/Данило Hulshizer).

ПІТ АКТИВІВ

У будь стратегії PE фірм швидко перетворити компанію навколо і продати його за величезну прибуток, сказав пан ВАЗ.

“Вони купують компанії, які жиру, щоб вони могли піт активів. Може бути, вони зможуть продати нерухомість і перетворити його в оренду, щоб звільнити баланс."

Це було у випадку з культовою Санкт-магазину "Майерс" Бурк, який був проданий власниками фірми ПП "ТПГ". Скорочень персоналу не іншу стратегію.

Мабуть, самий високий профіль Австралійський приклад ПП купить рітейлера є покупка Листопад 2012 року Дік Сміт.

Анкоридж заплатили Вулворта 20 мільйонів доларів авансом і обіцянкою 80 мільйонів доларів пізніше. Вулворта, який би боровся протягом багатьох років намагається розвернутися у магазині електроніки, не міг кинути Діка досить швидко.

Рік тому, незадовго до його плавати, Дік Сміт був на суму 520 млн. дол.

Коли приватний капітал купив Майєр вони продали свою історичну вулицю магазин Бурк в Мельбурні. Фото: Натан Дьйор

ПОКАЗУХА

Кіт ВАЗ назвав очевидним чудовий поворот "показуха", щоб створити враження довгострокові значення і зростання.

У разі Діка Сміта, масові продажі, щоб очистити інвентаризації і цілий ряд магазинів для збільшення продажів-все це допомогло зміцнити підсумок.

"Як з Дік Сміт або Іванов, в 2009 році, ви отримаєте гроші, на пенсію ваш борг, і ви внесли гроші", - сказав він.

Але, у разі Діка Сміта все це було Міраж. Менш ніж через два роки після того, як він плив Дік Сміт підійшов до стіни.

Тим не менше, в двох випадках не однакові. Іграшки R нас ніколи не був, поплив його власниками і він міг би вижити, якщо роздрібні світ був таким же, як у 2005 році, р-н Ваза сказав.

Але протягом кількох років, роздрібні світ пройшов через трансформацію. Покупці перекочували в онлайн і вони були готові заплатити за Барбі і велосипед впали в ціні.

Річний обсяг продажу в США знизився в 2008 році до 13,7 мільярда доларів США в минулому році 11,5 мільярда доларів. Прибутки були як тіні себе колишніх.

З її величезним боргом розрахуватися, нічого не залишилося в Кітті для нескінченних роздрібна дощовий день.

Смерть Діка Сміта не дати приватний капітал хорошою репутацією. Фото: Джейк Новаковський

ІГРАШКИ R НАС ЛИХА БІЛЬШЕ, НІЖ ПРИВАТНИЙ КАПІТАЛ

Озираючись назад, сказав пан Хамфрі-Дженнер, в роздріб завжди був сумнівний грати для PE.

"Роздрібна маржа дуже низька, так що навіть добре керовані компанії будуть відчувати труднощі".

Це не означає, що PE-це погано для всіх підприємств, сказав він, вказуючи на Spotify. Є багато ПП гроші в потоковий сервіс, в 1 млрд. доларів США поплавця знаходиться в розробці і є сподівання, що компанія буде продовжувати домагатися успіху.

У багатьох випадках, ПП працювала добре. Свіжі господарів, з твердої точки зору, може струсити роздутий компаній і зробити їх придатними для майбутнього.

Дійсно, Володимир ВАЗ сказав гарного продавця, з хорошим пропозицією клієнта і унікальну нішу, могли б зробити так, той, хто володів нею.

Рітейлери сайт adairs і Repco пройшли через періоди володіння PE і продовжують працювати.

“Коли справа доходить до роздрібної торгівлі, я любитель техніки і я ще магазин в дБ. Але що саме унікальна пропозиція в іграшки R нас, що Ви не можете отримати в іншому місці?

Даніель ек, головний виконавчий директор і співзасновник сервісу Spotify. Приватний капітал інвестував у компанію, яка дивиться на 1млрд $поплавця. APhotographer: Акіо Кон/Блумберг

“Пе грати складна гра, важка гра і вони роблять свої гроші. Тепер як інвестор я хочу, щоб це було так, але як працівник, може бути, я їх не люблю — але вони повинні зіграти свою роль", - сказав він.

"Фонди прямих інвестицій можуть бути інвестори пацієнта, якщо бачать, що компанії можуть бути поліпшені, але якщо вони не відчувають, що це так, вони будуть дивитися на ранні виходи і мінімізувати недолік."

Містер ВАЗ було попередженням тим, хто збирається інвестувати в компанії ПП спрямовується на фондовий ринок. Зробіть свою домашню роботу. Виконайте обіцянки стек? Полягає в тому, що продавцю дійсно коштує 10 разів, що було рік тому?

На відміну від Діка Сміта, де Анкораж пішов з сотнями мільйонів доларів, іграшки R нас, власників не так пощастило.

Їх інвестиції впали, перш ніж вони зможуть повернути свої гроші. Хоча на зборах вони зібрали протягом багатьох років, повинні тримати їх в Лего і Hatchimals.

Колишні співробітники іграшки R нас не так пощастило.

У заяві в четвер, іграшки R нас Австралії зазначила, що вона залишалася відкритою. "Ми опрацьовуємо різні варіанти для нашого бізнесу на місцевому рівні і, як завжди, буде невпинно прагнути приносити задоволення, радість і щастя в серцях і умах наших клієнтів на багато років вперед".

benedict.brook@news.com.au

Повільна смерть універмаг1:26

Майєр і Девід Джонс австралійські ікони, але їх стійке зниження в кінцевому підсумку може призвести їх піти по шляху відео магазинах.16 березня 201820 годин тому/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/фінансування - синдиковані/



Категория: Бизнес