Підсилювач підтяжки для сердитих акціонерів


Опубликованно 25.07.2018 18:06

Підсилювач підтяжки для сердитих акціонерів

Підсилювач проведе своє щорічні загальні збори в Мельбурні, кришувати інвесторів після відходу його голови, виконавчого директора і трьох членів правління, в результаті пошкодження одкровення, які включені компанії, стягуючи з клієнтів плату за фінансовим радою, який ніколи не був дан.

колишній гендиректор АМПП Крейг Mellorand екс - голова Катерина Бренер обидва пішли у відставку. Фото: ААР

Голова Катерина Бренер пішов у відставку минулого тижня, після головний виконавчий директор Крейг Меллер, в той час як два з трьох директорів для переобрання на річному зборах акціонерів пішов у відставку напередодні, швидше за все, голосувати проти їх відновлення, очолюваний австралійської Асоціації акціонерів.

Один директор, Андрій Хармос, буде домагатися переобрання, незважаючи на АСА опозиції.

У 169-річної компанії зізнався, що він стягується з клієнтів плату за фінансових консультацій, який ніколи не був поставлений і неодноразово брехав австралійського цінних паперів та інвестицій комісії про свою поведінку.

Фотографії, зроблені в Мельбурні показує плакат поза королівської комісії, створеній в лютому з розслідування порушень в банківському секторі. Фото: АFР

Підсилювач зіткнувся виклику в королівській комісії, що вона залученими до кримінальної відповідальності за введення в оману регулятора, а також потенційно стикаються з безліччю позовів від імені інвесторів, які втратили гроші на фондовому.

Колишнього головного Банку Співдружності та майбутнього голови Фонду Девід Мюррей був покликаний в якості нового голови для підсилювача на минулого тижня і буде керувати радою з липня, але сьогоднішнє засідання буде вести голова тимчасового виконавчого підсилювача Майк Уілкінс.



Категория: Бизнес