Новини фінансів, що вам потрібно знати сьогодні


Опубликованно 26.07.2018 05:00

Новини фінансів, що вам потрібно знати сьогодні

Між тим, австралійський долар трохи вище, так як долар США впав, так як трейдери продавали валюту, щоб зафіксувати прибуток після недавнього ралі американської валюти. О 07: 00 за східним часом, місцева Валюта коштувала 75.45 центів США, від 75.38 центів США в п'ятницю.

ОНОВЛЕННЯ СВІТОВОЇ ФІНАНСОВОЇ СИСТЕМИ:

Вашингтон — американські, канадські та Мексиканські чиновники закінчилися тижневі переговори без угоди з модернізації НАФТА, погодившись замість того, щоб відновити переговори найближчим часом.

Лондон — прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей говорить, що їй можна було довіряти, щоб доставити вихід Великобританії з ЄС, але що воно не може бути зроблено без компромісів з усіх сторін — можливо попередження Кабінету Міністрів, які глибоко розділені на майбутніх митних заходів.

Берклі — робототехніка компанії, відомої своїм широко поширене відео спритні, ноги роботів, відкриття дверей або прогулянки по пересіченій місцевості готується до продажу після більш ніж чверть століття досліджень.

Нью — Йорк - двадцять два світових рекорди були встановлені на аукціоні "Крістіс", у тому числі $US832 млн. ($А1.1) Разом з найдорожчим приватним зібранням творів мистецтва та інших скарбів, які належать Пеггі і Девід Рокфеллер.

У П'ЯТНИЦЮ ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

GRAINCORP — великий сухий у Квінсленді і на півночі нового Південного Уельсу рубонув GrainCorp врожаю і зморщених своєї половини річного прибутку майже на дві третини.

Житлового фінансування — фінансування житлового зобов'язання різко впали в Австралії в минулому місяці з кредитуванням інвесторів, досягнувши нових мінімумів і водіння знижується по всій країні.

Новини корпорація медіамагната Руперта Мердока News корп опублікував у третьому кварталі чистий збиток у розмірі $США1.1 млрд ($А1.46 млрд), в основному за рахунок його переоцінки на foxtel і лисиця спортивних Австралія.

КЭЛТЕКС — сервісний центр групи компаній caltex каже він склав $172 млн в першому кварталі прибуток після сплати податків зросла з $161 млн за той же період рік тому.

Rio Tinto — Ріо Тінто, Apple і алюмінієвого гіганта Alcoa кажуть, що вони розробили новий процес виплавки алюмінію, що зменшує викиди вуглекислого газу.

Сім Захід Вашингтон — сім Західному ЗМІ Західної Австралії головний виконавчий директор, Джон Дрісколл, пішов у відставку після прийняття рішення проти прийняття активної ролі за сімейними обставинами.

Акцій orora — паперової та пакувальної компанію orora зберіг свою думку, що він очікує, що високий заробіток на 2018 рік, з урахуванням глобальних економічних умов.



Категория: Бизнес