ТОП-5 авто, які з віком стають тільки краще


Опубликованно 30.07.2018 07:24

ТОП-5 авто, які з віком стають тільки краще

Старі і раритетні автомобілі завжди користувалися особливою шаною у автомобілістів. Вони ніколи не вийдуть з моди, адже це класика!

Про це повідомляє autonews.ua.

Cadillac Deville

Американські повнорозмірні легкові автомобілі Cadillac Deville випускалися протягом більш, ніж півстоліття. І протягом всієї своєї історії машини користувалися величезним купівельним попитом. Якість і стиль - що ще потрібно справжнім автомолюбителям.

Buick Riviera

Модель Riviеra - це пік майстерності дизайнерів та інженерів Buick в жанрі шикарних купе. У автомобіля і за теперішніх часів екстравагантний зовнішній вигляд і колосальний запас потужності.

Chevrolet Camaro

Назва Camaro є похідним від французького приятель, друг. І цей культовий американський спорткар дійсно не підведе на дорозі.

Chevrolet Corvette

Яскравий, витончений, спортивний. Зовнішність цього автомобіля в той час, коли він з'явився, можна було вважати бездоганним. Втім, і сьогодні у цієї машини повно шанувальників.

Dodge Challenger

Dodge Challenger – культовий автомобіль компанії Dodge став конкурентом таким відомим маркам як Chevrolet Camaro, Ford Mustang, Mercury Cougar і Pontiac Firebird. Його чудово прийняла публіка і преса розкритикувала.

Раніше повідомлялося про те, що Toyota Land Cruiser перетворили в хотрод.



Категория: Автомобили