- Що ти чуєш?!'


Опубликованно 30.07.2018 10:06

- Що ти чуєш?!'

Аудіо-ролик виклали у Twitter і соціальну мережу "ВКОНТАКТЕ" заблокована в запеклі суперечки, і багато, порівнюючи його з сумно відомої "блакитний/золото плаття" з 2015 року. "Що ти чуєш?!" написав Хлоя модельєр Фельдман. "Я чую Янні".

У ролику, опублікованому в ніч на вівторок, вже більше 3000 разів, причому половина з користувачів, мабуть, почувши "Лавр", а інша половина-почути, що насправді вона говорить, що явно "Янні".

Що ти чуєш?! Янні або Лорел pic.twitter.com/jvHhCbMc8I— Хлоя Фельдман (@CloeCouture) 15 Травня 2018

“Як у вас слуху Лорел? Це ясно як божий день говорить Янні," Лексі Роуз у Твіттері. "Вони кажуть, що вони чують Янні, тому що вони хочуть уваги," Зенга-відповів Доменік. Ешлі Barrentine писав: "я чув, Янні, але мій тато і хлопець чув, Лорел, я потряс".

Майкл Вайс додав: "моя дружина і я просто слухав через колонки ноутбука — вона почула Янні і я почув, як Лорел і тепер я відчуваю, що я живу в симуляції."

Користувач Дені сказала, що вона повертається до "плаття". "І я хочу знати, якщо люди чують, Янні бачив синьо-чорне плаття і люди, чуючи Лорел бачила білий і золотий", - написала вона.

Лорел ВТФ— Adelaine М?Рін (@AdelaineMorin) 15 травня 2018

янні....ВТФ? ти про що? це виразно янні!



Категория: Бизнес