Австралійської молочної компанії $1,3 млрд., у продажу


Опубликованно 31.07.2018 09:36

Австралійської молочної компанії $1,3 млрд., у продажу

Понад 98 відсотків проксі були проголосували за продаж на зборах акціонерів у Мельбурні в четвер.

Акціонери Мюррей Гоулбурн, які були детально проінформовані про продаж, так як було оголошено в жовтні 2017 року, здається, змирився до продажу, не задаючи питань про дозвіл отримання їх згоди на поглинання.

Акціонери Мюррей Гоулбурн голосувати на користь угоди Сапуто. Посилання: https://t.co/RBqVInafpi— Мюррей Гоулбурн (@DevondaleMG) 5 Квітня, 2018

Ще в жовтні, молочні фермери звертають свій гнів і розчарування на дошку Мюррей Гоулбурн на річному загальних зборах кооперативу.

У четвер, тільки один фермер на підлозі оплакував те, що було втрачено. "Це дуже сумний день — я думаю, що більшість із нас відчувають, що ми присутні на поминках", - сказав він.

І директор Гоулбурн постачальник Крейг Мюррей Дуайер заявив в четвер був знаменний день, враховуючи те, що кооператив мав на увазі так багато сімей і громад за свою 68-річну історію.

Р-н Двайер сказав Мюррей Гоулбурн не про те, хто постачав або працював кооператив протягом довгого часу, або хто має більшість акцій.

"Мова йде про фермах, фабриках та сім'ях", - сказав він.

"Мг сім'ї інкапсулюються все, від оператора нічної зміни, водія паливозаправника, польової служби команди, аж до вищого керівництва."

Мюррей завод по переробці Гоулбурн в Рочестері, штат Вікторія. Фото: Dannika Бонсер

Але пан Двайер сказав, що пора дивитися в майбутнє, із зростанням світового попиту на молочні продукти та активи і бренди Мюррей Гоулберн були продані етичних, сімейно-орієнтованого бізнесу в Сапуто.

"Я хотів би закликати всіх вас, щоб дати їм шанс проявити себе з вашої подачі, і будувати на фундаменті створюється, що багато з вас і Ваших працьовитих молочної худоби попередників," р-н Двайер сказав.

Мюррей Гоулбурн головний виконавчий Арі Мервіс сказав Сапуто проявила себе як надійного процесора в Австралії через його володіння Варрнамбул сир і масло.

Мюррей Гоулберн був упевнений, що Сапуто буде виконувати всі зобов'язання перед постачальниками, в тому числі збирання молока на умовах не менш сприятливих, ніж ті, що Мюррей Гоулбурн в даний час забезпечує.

Цікавий відповідь на Мюррей Гоулбурн продажу від @RealBobKatter. Вважає, що він може зупинити його в парламент, і плескає іноземної власності всіх австралійських харчової промисловості, назвавши її "колонізації корпорацій". pic.twitter.com/1phnBrBdTJ— Кет Салліван (@KathSully) 5 Квітня, 2018

Захоплення saputo в Мюррей Гоулбурн все ще потребує схвалення з боку Ради з розгляду іноземних інвестицій, але канадська фірма сподівається завершити придбання до 1 травня.

Долі Мюррей Гоулберн зіпсувалися з квітня 2016 року, коли кооператив зненацька різонув ціна, яку вона платить фермерам за молоко.

Це спонукало багато постачальники, щоб вийти з галузі або переходити на інші процесори. З квітня 2016 року, Мюррей Гоулбурн втратив 45 відсотків свого споживання молока.

Мюррей Гоулбурн вважає, що продажі Сапуто дозволить забезпечити конкурентоспроможну ціну молока для постачальників і максимізацію вартості для акціонерів.

Акцій у перелічені особи Мюррей Гоулберн, мг пайового фонду, були стабільні на 95.5 в 2: 30 вечора aest.



Категория: Бизнес