'Немає ніяких доказів'


Опубликованно 04.08.2018 08:06

'Немає ніяких доказів'

З управління активами гігант показав майже 16 000 клієнтів отримують винагороду за фінансових консультацій вони не отримали, але сказали, що це вже допомагає австралійським цінних паперів та інвестицій комісії з розслідування, перш ніж це питання був показаний в банківській королівська комісія минулого тижня.

Відповідаючи на банківську королівська комісія в п'ятницю, сказав амп "може бути тільки в допомогу" ПОЇМО, надаючи регулятору звіт про скандал зборів, підготовленого юридичною фірмою Клейтон Утз.

Комісія заслухала доповідь, в якому пам рахунок як незалежні, піддався розгляду радою, перш ніж він був переданий регулятором у жовтні минулого року.

Сказав амп "немає ніяких доказів", щоб припустити, що комісія, в тому числі колишній голова Катерина Бренер і колишній головний виконавчий Крейг Меллер, вів себе неадекватно по відношенню до підготовки доповіді Утз Клейтон.

"Ампер посилено заперечує звинувачення адвокатом допомоги, що вона відкрита, щоб знайти, що він скоїв кримінальний злочин у наданні ПОИМЕЙТЕ в жовтні 2017 року доповідь, підготовлений Клейтон Нтз" ампер сказав у п'ятницю.

Компанія відкинула претензії більш ніж 700 листів пройшов між amp і Клейтон Утз про зміст проекту доповіді, сказавши, що це була "завищена". Він також показав, що з 2008 року клієнти 15,712 виплатили фінансових консультацій збори, незважаючи на не отримавши консультацію.

У більшості випадків збір не є результатом адміністративних помилок, - сказав ампер, в той час як меншість випадків, де справляння плати було дозволено. Минулого тижня старший адвокат, який надає допомогу комісії Ровена Орр КК позначив ряд можливих результатів неправомірних діях amp для повідомляють ПОИМУ, в тому числі порушень, які б могли спричинити за собою кримінальне покарання.

Вона сказала, що amp та ради підприємців в оману ПОИМЕЙТЕ 20 раз про характер і ступінь її гонорари-по-ні-обслуговування практики.

У п'ятницю ампер сказав у той час як його Введення в оману asic є "абсолютно неприйнятним", було тільки сім спотворення, а не 20. Комісія заслухала також мало місце порушення щодо звіту Утз Клейтон, який пройшов 25 проекти із змінами, від компанії, перш ніж отримати в ПОЇМО.

Пані Орр заявив, що співробітники АМПП в тому числі р-н Меллер, Пані Бреннер, виконавчий директор групи в консультації Джек Ріган і, зокрема, генеральний радник Брайан Солтер, або розмічені або запропоновані ним поправки.

Клейтон Утз головний виконавчий партнер Роб Катлер в п'ятницю сказав, що це "неправда", що фірма була залучена в оману asic і сказав, що доповідь не був скомпрометований.

Підсилювач описав звіт як "безкомпромісно прямий і всеосяжної" і сказав, що це стосується питань, які підлягають розслідуванню ПОЇМО, який почався в 2015 році.

Він спростував звинувачення р-н Меллер і MS Бреннер прагнули вплинути на зміст і висновки звіту, але вказав на Солтера, кажу, що не знаю ступінь його участі в підготовці доповіді.

"Незалежно від причетності містера Солтера ... немає ніяких доказів перед королівською комісією, що містер Солтер вніс які-небудь зміни, що Клейтон Утз не згодні, або що Клейтон Утз не варто за доповідь" ампер сказав.



Категория: Бизнес