'Ми отримуємо Китаю назад у бізнес


Опубликованно 06.08.2018 10:12

'Ми отримуємо Китаю назад у бізнес

Президент поклявся на ніч, щоб допомогти китайським телекомунікаційним гігантом ZTE-це повернутися в бізнес, після того, як компанія заявила, що зупиняє "Основний вид діяльності" грунтуючись на останніх торгових обмежень уряду США.

У Твіттері, р-н Трамп сказав, що працює з президентом Китаю Сі Цзіньпін, щоб отримати роботу назад у Китай.

Президент Сі з Китаю, і я, працюють разом, щоб дати масовий китайський телефон компанія ZTE, як повернутися в бізнес, швидко. Занадто багато робочих місць в Китаї втратили. Міністерство торгівлі було доручено зробити це!— Дональд Дж Трамп (@realDonaldTrump) 13 травня 2018

В окремому твіті, він сказав, що двох економічних гігантів були "працювати разом з торгівлі", додавши, що дві країни працюють разом, щоб досягти компромісу.

Китай і США докладають спільні зусилля на торгівлю, але останні переговори були настільки односторонніми на користь Китаю, за стільки років, що це важко для них, щоб укласти угоду, яка вигідна обом країнам. Але буде добре, все вийде!— Дональд Дж Трамп (@realDonaldTrump) 13 травня 2018

Концесія — вважати істотною зміною плану містера Трампа — напередодні високого рівня торговельних переговорів між Вашингтоном і Пекіном, і після місяців зростання напруженості і загрози, що насувається торгова війна між двома наймогутнішими країнами.

У березні Пекін в люті накинувся на рішення містера Трампа нав'язувати сталь і алюміній тарифи на Китай, попередивши, торгова війна-це останнє, що хоче світ.

Волоконно-оптичної мережі компанії ZTE від нас залежить, компоненти і дешеві смартфони продаються скопом за кордоном на базі чіпів нам і операційної системи Android.

Без доступу до таких технологій, компанія була змушена частково закрили. "Основної операційної діяльності компанії припинилися", - ZTE сказав, що в подачі в середу.

Заборону було результатом відмови компанії ZTE у відповідності з угодою з урядом США після того, як він у минулому році визнав себе винним у змові з метою порушити санкції США незаконно доставки американських товарів і технологій в Іран, повідомило Міністерство торгівлі.

Американські компанії, за оцінками, становлять 25 відсотків до 30 відсотків від компонентів, що використовуються в обладнанні компанії ZTE, яка включає в себе смартфони і спорядження для побудови телекомунікаційних мереж.

Розворот містер Трамп, ймовірно, мають значний вплив на постачальників компанії ZTE, таких як Qualcomm і Intel. Американським компаніям заборонено експортувати товари з ZTE, що робить його важким для телефону-виробник для виробництва нових продуктів або оновлення старих.

Цей крок викликає певну стурбованість серед національних органів безпеки.

Представник Каліфорнії Адам Шифф сказав: “наші спецслужби попереджають, що технологія ZTE і телефони представляють серйозну загрозу кібербезпеки. Ви повинні більше піклуватися про нашої національної безпеки, ніж китайські робітники".

Представники Пекіна і Вашингтона повинні зустрітися на цьому тижні або на наступній.

— З проводами



Категория: Бизнес