БЕЛАЗ випустив самоскид неймовірною вантажопідйомності (Відео)


Опубликованно 07.08.2018 07:57

БЕЛАЗ випустив самоскид неймовірною вантажопідйомності (Відео)

ВАТ "БЕЛАЗ" випустив нову модель самоскида БЕЛАЗ-75320 вантажопідйомністю 290 тонн.

Тепер у найширшою в світі лінійці самоскидів «БЕЛАЗ» з'явилася нова модель. 290-тонник займе нішу між машинами вантажопідйомністю 240 до 360 тонн. Найдивніші автомобілі в історії (Фото)

В даний час він проходить повний цикл випробувань на заводському полігоні, перевіряються його швидкісні, тягові, гальмівні властивості. Після «держприймання» на заводі самоскид пройде обкатку в одному з регіонів РФ. Паралельно ведеться робота по просуванню 290-тонного «БЕЛАЗа» на світовому ринку особливо самоскидів великої вантажопідйомності. Унікальні кадри: лобове зіткнення автомобіля з вантажівкою Volvo (Відео)

Приголомшливий тюнінгований Запорожець з гігантськими колесами (Відео)

З'явилася ця машина в потрібний момент – 290-тонний самоскид затребуваний в гірничодобувному світі. Великий попит на таку техніку – в Північній і Південній Америці, Африці, Індонезії. Сучасна тенденція на поглиблення кар'єрів тягне за собою збільшення вантажопідйомності самоскидів, і за розрахунками маркетологів найбільш ймовірні ринки збуту для 290-тонного самоскиди – Чилі, Перу, Аргентина. БЕЛАЗ також ставить за мету вийти на ринки США, Мексики, Канади, Намібії, ПАР. Так що майбутнє самоскида багатообіцяюче.



Категория: Автомобили