- Ви пішли з анекдоту, щоб хтось серйозно'


Опубликованно 09.08.2018 07:54

- Ви пішли з анекдоту, щоб хтось серйозно'

Після незручної тиші, коли він закрив очі на цій точці медитації, Вікторіанський підприємець Джейк Маккеон швидко вразили акули, коли він показав, скільки грошей він робить з переробленої кокосової шкарлупи.

Що 'відвадити' акулами зірок

"Кожний рік мільярди з шкаралупи кокосових горіхів відкидаються і спалили як сміття", - сказав він. “Ми повернемо ці снаряди і перетворити їх в ці красиві чаші, що люди люблять їсти.

“Оскільки продаж наш перший кокос чаша в січні 2016 року, ми вже продали понад 100 000 одиниць. Перший рік ми звернулися за $200,000, в минулому році ми виросли більш ніж на 500 відсотків до виручці майже 1,2 мільйона доларів. В цьому році наш органічне зростання, за прогнозами, виходити за $3 млн".

Містер Маккеон сказав, що він спочатку отримав ідею у відпустку на Балі, де він побачив кокосові чаші продаються як сувеніри.

"Я думав, що це було насправді краще, як сирі раковини, так у мене був хлопець зробить їх для мене, відвіз їх у валізу і почав їх продавати", - сказав він.

В шкаралупи кокосових горіхів, який зараз повернуто з кокосових фермах у В'єтнамі і перетворюються в кулі в майстерні компанії, вартість "пару доларів" щоб виробляти, але в роздріб за $12.95. Бренд виріс свої продажі виключно через соціальні медіа, з майже 300 000 передплатників на своїй сторінці в Instagram.

Проста думка Джейк Маккеон повторне використання шкаралупи кокосового горіха перетворюється більше 3 мільйонів доларів. Фото: Facebook/@coconutbowls

"Найгарніший" кулі є хітом в соціальних мережах, і явно серед клієнтів. Фото: Facebook/@coconutbowls

"Щодня сотні наших клієнтів, ділимося фото самі, використовуючи наші миски в соціальних мережах, і така кількість контенту і витримка дозволили вирости без маркетингових кампаній", - сказав він.

Містер Маккеон заявив, що очікує отримати прибуток у розмірі $600,000 протягом наступних 12 місяців після платити собі зарплату в $80,000, і шукає інвестиції, щоб почати будувати команду навколо нього. Цифри вразили суддів.

"Я повинен бути чесним, ти пішов з анекдоту кому-то серйозні," пані Елліс сказав. “Тому що, коли я сидів тут, я пішов, кокосові миски, правда? Але Вау, супер вражає за такий короткий період часу, тому вітаю".

Підвищення засновник сік Аллис Джанін.

Лорі Phegan, засновник невідповідний подарунок компанії.

Спочатку прагнучи до 300 000 $за 10% акцій, оцінивши свій бізнес на 3 мільйони доларів, містер Маккеон отримав шквал пропозицій від акул, з засновником сайт redballoon Наомі Сімсона і засновник Greencross Глен Річардс попереджає зустрічну пропозицію.

Після деякого роздуми, містер Маккеон в кінцевому підсумку зупинилися на Жанін і Андрій. "Чесно кажучи, мій внутрішній голос казав мені Жанін, з-за чого вона змогла досягти збільшити сік, і Ендрю з його успіхом в Америці, це було просто занадто багато для мене день немає", - сказав він.

Інший учасник, щоб піти з Інтернет на епізоді у вівторок увечері був Новий Південний Уельс мама Лорі Phegan, хто прийшов у пошуках $100 000 за 10 відсотків від її скандального дарування бізнесу, недоречний подарунок компанії.

“Ідея для подарунка до. прийшов після особливо напруженою тижні на роботі в якості менеджера з персоналу. Я думав, там має бути веселіше до життя, ніж це," сказала вона.

З моменту запуску основного сайту в листопаді 2016 року, компанія продала близько 24000 продукцію в більш ніж 9000 клієнтів у 36 країнах, склавши $470,000 компанія. Мс Phegan заявив, що метою був "глобальної будинку неналежного подарунки".

Вражений поле і її солідні цифри продажів, Стів запропонував 100.000 $20 відсотків, Янін запропонував 100 000 доларів за 18 відсотків, в той час як Ендрю і Наомі запропонували 100 000 доларів на 15 відсотків.

Наомі увірвалася в останню хвилину пропонують 100 000 доларів на 15 відсотків, плюс ще $100,000 протягом ще 10 відсотків, якщо вона може подвоїти бізнес протягом 12 місяців — і МС Phegan погодився на операцію.

"Ми хотіли, Наомі, тому що це очевидний вибір, тому що вона в дар бізнес", - сказала вона. "Я такий щасливий".

frank.chung@news.com.au

Акула повертає танк в 10 каналу у вівторок 22 травня в 8:30.



Категория: Бизнес