'Ми хочемо співпрацювати з міст


Опубликованно 10.08.2018 08:18

'Ми хочемо співпрацювати з міст

Після придбання Нью-Йорка велосипед-обмін стартовий стрибок, їздити по обміну гігант оголосив ще два пробних партнерства як він продовжує розширювати спектр варіантів поїздок за межі традиційних автомобілів.

Перший-з Getaround, авто-обміну платформу, яка дасть користувачам можливість заробляти гроші в якості водія убер, не маючи власного автомобіля, а другий-з забезпечувати квитками громадського транспорту додаток Масаби.

"Чи використовуєте ви громадський транспорт по дорозі на роботу, з електронної велосипед для полуденного наради, використовуючи басейн, щоб взяти додому або оренда автомобіля на вихідні, ми хочемо, щоб убер, щоб бути там з Вами і ми хочемо співпрацювати з містами, щоб бути частиною нашого рішення, рухатися вперед," uber головний виконавчий дару Хосровшахи розповів заході для ЗМІ у Вашингтоні тек хрускіт.

Getaround, схожі на австралійською компанією наступній двері автомобіля, допомагає водіям в оренду автомобілі у приватних власників в п'яти містах США. Судова партнерства в Сан-Франциско дозволить водіям заздалегідь орендувати автомобіль за $us5 більше години, в тому числі страхування та витрати на паливо.

"Ви можете залишитися без автомобіля і прийняти додаткові готівкові водіння в Сан-Франциско завдяки новій експериментальної партнерства між ?ber і Getaround," uber сказав у заяві на своєму веб-сайті.

“Якщо ви збираєте на хвастощі або вашого наступного пригоди, ви можете почати заробляти гроші за допомогою всього декількох кліків на кілька годин в автомобілі, який, ймовірно, всього в декількох кварталах. Це просто, стрес-безкоштовний спосіб для тих, хто з дисководом і кілька додаткових годин, щоб зробити додаткові готівкові гроші без автомобіля і ніяких зобов'язань".

Масаби, яка зараз працює в 30 містах світу, включаючи Сідней і Аделаїда, дозволяє мандрівникам придбати квитки на поїзд, автобус і пором авіаквитків з телефону і сканувати штрих-код прямо з екрану.

Убер інтеграція дасть користувачам можливість забронювати і відображення квитки на громадський транспорт безпосередньо через додаток, "що дозволяє безшовної передачі від спільних поїздок на громадському транспорті послуги для зручного змішані перевезення".

"Uber проклали шлях до нової парадигми у міської мобільності, і ми надзвичайно схвильовані, щоб влада безшовного з'єднання між убер варіанти і громадський транспорт, зменшивши кількість автомобілів на дорозі і більше на вимогу транспорту," Масаби виконавчий директор компанії Брайан Занги йдеться в повідомленні.

З останніми новинами, убер тепер або пропозиції або розвивається традиційна поїздка по обміну, прокат автомобілів, громадського транспорту, велосипедів, вантажних автомобілів і навіть літаючих таксі.

Минулого місяця компанія була змушена призупинити його самостійного водіння автомобіля тести після того, як пішохід потрапив і вбив в Арізоні, відзначаючи в перший пішохідної смертності від самостійного водіння автомобіля.

jessica.tong@news.com.au



Категория: Бизнес