Бути промоутером бос, а не бос вбивця'


Опубликованно 16.08.2018 03:06

Бути промоутером бос, а не бос вбивця'

“Це не обов'язково, що ці люди вважають, що їхні менеджери звалилися на роботу. Просто ця група трудящих, особливо молодь, впевнені, що вони мають право на акції і що вони краще своїх босів," порівняно співзасновник і головний виконавчий Джейсон Назар сказав.

"Може, вони, може бути, вони не можуть зробити кращу роботу," робоче місце терапевт Брендон Сміт. “Але це не означає, що ви повинні піти маверік.

"Якщо ти пішов до боса вашого боса, щоб зробити річ для себе, перше, що вони хотіли запитати, чи є ви вирішувати ситуацію з вашим босом."

• Австралія 20 днів бензину залишилося

• Найбезглуздіші GoFundMes всіх часів

• Чого очікувати від 'щедра' бюджету

Крім очевидних політичних наслідків, вона може виділити ваше нетерпіння, Ваше розуміння того, як працює Ваша компанія і ваші почуття.

“Робітники, особливо менш досвідчені працівники, часто отримують розчарування, тому що справи не просуваються швидше. Що вони втрачають те, що їх бос відповідає, що вони не роблять, в тому числі грати в політику і орієнтуватися в організацію", - сказав Сміт.

Один із способів зрозуміти це-поглянути на вашу компанію в цілому, а не тільки свою роль, передбачає чіп Еспіноза, співавтор Управління молодь.

Він припускає, що ви задаєте собі такі питання як: Що таке культура? Люди швидко підвищили? Як швидко приймаються рішення і реалізуються?

Якщо ви думаєте, що ви збираєтеся змінити, озирніться навколо.

"Організація формує особистість більше, ніж окремі фігури", - сказав Еспіноза.

Так що якщо ви хочете отримати підвищення, вам краще всього спочатку з'ясувати, як працює Ваша компанія. “Подружитися літній робітник. Вам в передачі знань", - додав він, зазначивши, що кожна компанія пронизана невизначеності і навчитися долати труднощі, що є ключем до успіху.

Вирівнюючи себе з цілями вашого начальника занадто довгий шлях.

"Ставтеся до нього, як Ваш номер один клієнт," містер Сміт, зазначивши, що установка вашого менеджера на успіх допоможе йому отримати підвищення по службі і зробить вас очевидним вибором, щоб стати його наступником.

"Промоутер бос замість вбивці бос", - додав він.

Один із способів зробити вашого боса, особливо якщо ви дійсно більш кваліфіковані для цієї ролі, щоб "перечекати", згідно з Джеймсом Мак-крей, Автор Ш#т Ваше Его говорить.

Але це не означає, що ви повинні сидіти, крутячи пальцями в той же час.

"Навчитися продавати свої ідеї, тому що найкращі ідеї в світі не має значення, якщо Ви не можете продати їх у свою команду", - сказав він.

Маккрэй також консультує по відношенню ставлення, яке говорить: “мій бос не знає, що він робить. Якщо я не можу мати свою роботу, я звільняюся".

Якщо менеджер дійсно смердить, він зрештою буде пропололи, за даними Маккрэй.

У той же час, робить велику роботу буде поставити вас в хорошому положенні, коли потрібна заміна.

"Якщо ви дезертирувати з корабля кожен раз, коли ви думаєте, що ви краще, ніж ваш бос, ви нічого не доб'єтеся, тому що ви завжди будете почати спочатку," сказав Маккрей.

Ця історія вперше з'явилася на Нью-Йоркській пост і був відтворений з дозволу.



Категория: Бизнес