Chery показала новий повнорозмірний седан


Опубликованно 16.08.2018 13:42

Chery показала новий повнорозмірний седан

Знімки нового седана Chery без якого-небудь камуфляжу розтиражували китайтсике ЗМІ. Судячи по шильдіку, розташованому на багажної двері, новинку назвали Arrizo 6.

Раніше в Мережі з'являлася інформація про те, що Чері готує до дебюту новий седан із заводським індексом – M1D. Швидше за все, йшлося саме про цю модель. Arrizo 6, ймовірно, займе нішу між «четырехдверками» Arrizo 5 і Arrizo 7.

Деякі китайські ЗМІ стверджують, що довжина «шістки» становить близько 4 700 мм – тобто, модель виявиться крупніше нинішнього флагманського седана Arrizo 7 (4 652 мм).

Дизайн передньої частини Arrizo 6 виконаний у новому фірмовому стилі Chery. Зокрема седан отримав радіаторну решітку, вузькі фари і противотуманки, як у кросовера Tiggo 8.

За попередніми даними, Arrizo 6 буде доступний з бензиновою «турбочетверкой» 1.5, знайомої з інших моделей Chery. Наприклад, такий же двигун є в гамі і Arrizo 5 (у версії Sport), і Arrizo 7. Віддача мотора – 147 к. с. (210 Нм), він працює в парі з п'ятиступінчастою «механікою» або варіатором.



Категория: Автомобили