Позашляховик Mercedes-Benz G-Class отримав нову версію від Brabus


Опубликованно 17.08.2018 07:27

Позашляховик Mercedes-Benz G-Class отримав нову версію від Brabus

Нове покоління Mercedes-Benz G-Class нещодавно встала на конвеєр, а майстри ательє Brabus вже встигли докласти руку до нового "кубику.

Навряд чи це остання версія, далі повинні бути потужні "стейдж 2" та "стейдж 3". Для першої модифікації Brabus взяли G500 з 4,0-літровим V8 твін-турбо. Потужність двигуна розігнали з 422 до 500 к. с., довівши динаміку до 5,7 с до сотні. Максимальна швидкість нового "геліка" обмежена електронікою на позначці 210 км/год. Топову модифікацію моделі Mercedes-AMG G63 залишили на десерт. З іншого боку, тюнінгувати добре протюнінгований автомобіль – можливо, не така вже й хороша ідея і в Брабус вирішать далі доопрацювати G500.

Так чи інакше, майстра Brabus свою справу знають, та й смаки клієнтів вміють задовольнити. Крім збільшення потужності, Mercedes G-Class отримав новий красивий "костюмчик" у вигляді нових бамперів, карбонового капоту, світлодіодних ламп на даху спереду і хитромудрого спойлера позаду. Вінчають картину великі 23-дюймові диски.

Фотографій інтер'єру нового Brabus Mercedes-Benz G-Class поки немає, проте можна бути впевненим, що там буде використана найкраща шкіра, алькантара і карбон. А за окрему плату, як завжди, можна буде виконати будь-яку іншу примха клієнта щодо оформлення.



Категория: Автомобили