Поимейте запускає цивільний позов проти АНЗ


Опубликованно 27.09.2018 05:21

Поимейте запускає цивільний позов проти АНЗ

Поимейте стверджує, що зміни, які вже були пред'явлені звинувачення у злочинах злочинного картелю, пов'язані з залученням, повинні були повідомити ринку, що інвестиційні банки, що беруть участь в угоді, займало майже третина акцій при розміщенні.

"АНЗ буде відстоювати ці твердження," банк сказав у п'ятницю в заяві для Австралійській фондовій біржі.

"АНЗ не відомо про прецедент, коли перелічені особи на розкриття займати акцій андеррайтерами розміщення акцій."

Поимейте стверджує, що індекс повинен був сказати інвесторам Дойче банк, Citigroup і JPMorgan зайняв приблизно 25,5 млн 80,8 млн розміщених акцій.

Але ANZ головний директор з управління ризиками Кевін Corbally заперечував будь-яку провину.

"Розкриття інформації зміна по відношенню до розміщення відповідно до його зобов'язання щодо розкриття інформації у ASX, а також практики ринку", - підкреслив Corbally сказав.

У 2015 році підвищення було у відповідь на великі банки зобов'язані тримати більше грошей в резерві за їх іпотечного кредитування.

Але піднімати доходи, які включають розміщення і 500 мільйонів доларів частки закупівель, план для простих акціонерів, застало ринки зненацька, тому що тоді-виконавчий директор Майк Сміт припустив, що це було б не потрібно.

Акції індекс зазнав стало найбільшим одноденним падінням за майже сім років на анонс, а роздрібні акціонери були злі на преференційний режим, наданий інституційним інвесторам.

Звинувачення у злочинному картелі, були закладені в червні проти АНЗ, німецька і Citigroup а також керівники від кожної організації - за результатами розслідування Австралійська комісія з конкуренції і споживачам.



Категория: Бизнес